Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Condamnat pentru că împușcat ilegal un pui de cerb. Un an de închisoare cu suspendare pentru un vânător din Câmpeni

Publicat

arma vanatoare

Un bărbat din Câmpeni a fost condamnat la pedeaspa de 1 an de închisoare cu suspendare și o amendă penală de 4.000 de lei, pentru că a împușcat un pui de cerb fără a avea autorizație de vânătoare.

Faptele pentru care H. Nicolae a fost judecat s-au întâmplat în luna septembrie a anului 2016 și la sfârșitul anului 2018 a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpeni. 

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Câmpeni trimis în judecată pentru că a împușcat un pui de cerb. Nu avea autorizație de vânătoare

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurori, în data de 12 septembrie 2016, H.Nicolae, alături de soția sa, s-a deplasat cu un automobil pe sensul de mers Câmpeni-Arieșeni, iar, în apropierea intrării în Gârda de Sus, acesta a observat un cerb (vițel).

În acel moment bărbatul a oprit autoturismul, a coborât și a scos din mașină una dintre cele două arme de vânătoare pentru care deținea permis de port armă. 

Cu un singur foc, a împușcat animalul și i-a lăsat cadavrul în locul în care acesta a căzut, a urcat în automobil și a plecat de la fața locului.

Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat în data de 16 aprilie 2019, la pedeapsa de 1 an de închisoare cu suspendare și o amendă penală de 4.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax