Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Bărbat din Câmpeni trimis în judecată pentru că a împușcat un pui de cerb. Nu avea autorizație de vânătoare

Publicat

arma vanatoare

Cu un singur foc de armă, a omorât un cerb și i-a lăsat cadavrul în agonie, după care s-a urcat în mașină și a plecat de la fața locului. Un bărbat din Câmpeni a fost trimis în judecată pentru uz de armă fără drept și tentativa sau practicarea vânătorii fără a avea autorizație de vânătoare. 

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurori, H.N, alături de soția sa, s-a deplasat cu un automobil pe sensul de mers Câmpeni-Arieșeni, iar, în apropierea intrării în Gârda de Sus, acesta a observat un cerb (vițel).

În acel moment bărbatul a oprit autoturismul, a coborât și a scos din mașină una dintre cele două arme de vânătoare pentru care deținea permis de port armă. 

Cu un singur foc, a împușcat animalul și i-a lăsat cadavrul în locul în care acesta a căzut, a urcat în automobil și a plecat de la fața locului. 

Procurorii care anchetează cazul consideră că: ”în drept faptele inculpatului, care, fără a deține autorizație de vânătoare la specia respectivă, a împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea legal un exemplar din specia cerb comun întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de: tentativă sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizația de vânătoare, indivuduală sau colectivă, eliberată în condițiile legii de gestionar pentru fondul cinergetic respectiv și uzul de armă letală fără drept”.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpeni în data de 18 decembrie 2018 și momentan se află în fază de cameră preliminară. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax