Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Conducere nouă la UM Cugir şi Fabrica de Arme: Romulus Micu (PNL) şi Paul Petru Dincu (PSD). Vezi ce avere au

Publicat

De luni, 24 septembrie,  Uzina Mecanică Cugir şi Fabrica de Arme Cugir au doi directori noi, care au fost instalaţi oficial în funcţii, în cadrul unei şedinţe desfăşurate în prezenţa membrilor Consiliului de Administraţie şi a administratorului special, Mihai Nicuşor.

Conducerea UM Cugir a fost preluată de Romulus Micu (PNL), care a mai avut această funcţie până în anul 2008, pe timpul în care prim-ministru a fost Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a fost inspector de calitate în cadrul Uzinei, iar potrivit declaraţiei de avere, a încasat, anul trecut, din salarii, 60.692 lei. Din funcţia de consilier local în CL Cugir, a obţinut venituri de 5.433 lei, iar de la APIA – 3.022 lei. A deţinut o maşină Dacia Logan achiziţionată în 2006 şi are terenuri agricole moştenite, de 3,7 hectare, în Cugir. Pe numele său mai figurează două case de locuit, în Cugir, de 108 mp (moştenită), respectiv 289 mp (contract de întreţinere). Este membru în Sindicatul Liber UM Cugir şi al Asociaţiei inginerilor, dar şi al Composesoratului Grăniceresc Cugir. Este vicepreşedinte al Asociaţiei de Vânătoare „Mistreţul” Cugir şi preşedinte al Asociaţiei proprietarilor de terenuri pentru vânătoare Canciu. Potrivit declaraţiei de avere, soţia este pensionară.

Romulus Micu îl înlocuieşte la conducerea UM Cugir pe Marin Morariu (PDL).

La Fabrica de Arme Cugir, a fost numit director general Paul Petru Dincu (PSD), în locul lui Codruţ Cernea. Acesta a fost, anterior preluării funcţiei, inginer la „Star Transmission” Cugir, departament logistică şi aprovizionare. Potrivit declaraţiei de avere, are un teren extravilan de 2072 mp în Cugir, în cota de 1/2, un apartament de 45,15 mp în Cugir, o casă de vacanţă de 66 mp (cota 1/2) şi două maşini: o Dacia SuperNova şi un Opel Vectra. Are conturi şi depozite bancare de 5.404 euro şi 44.221 lei şi nu are credite. Ca inginer la STC a beneficiat de venituri de 24.729 lei, anul trecut, completate cu 22.748 lei obţinute de soţie (economist).

Şedinţele de numiri oficiale în funcţii s-au desfăşurat luni, de la ora 9.00 la UM Cugir şi ora 10.00 la Fabrica de Arme Cugir.

Dintre membrii Consiliiilor de Administraţie, amintim:

La UM Cugir: Emil Muntean (PNL), director general PIC Cugir; Cristian Ciutrilă (PSD) – jurist în cadrul societăţii Apa CTTA Alba, Rafael Popescu (economist “Nopa Grup” SRL Cugir).

La Fabrica de Arme: Luiz Vlădoiu, reprezentant ROMARM Bucureşti; Lucian Pop (PSD), inginer Fabrica de Arme Cugir; Mircea Trifan (PSD) – şeful serviciului instalaţii din cadrul filialei Apa CTTA Cugir.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax