Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Alba a plecat în secret la pensie. Cine a preluat atribuţiile de inspector şef

Publicat

politie

Laurentiu Crisan_comisar politie AB Șeful Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Alba, Laurențiu Crișan, alături de alte trei persoane din conducerea instituției și un număr neprecizat de ofițeri și subofițeri au plecat „pe tăcute” la pensie. Nu au fost făcute publice informaţii oficiale legate de acest subiect.

Șeful IPJ Alba, Laurențiu Crișan, a plecat în secret la pensie, pentru a profita de ”oferta” guvernamentală: mai mulți bani acasă decât la serviciu. De menționat este că Laurențiu Crișan avea vechime mare în cadrul MAI și avea tot dreptul să iasă la pensie, însă anunţul nu a fost făcut oficial.

Alături de acesta, au plecat alte trei persoane cu funcții de conducere, dar și un număr mare de ofițeri și subofițeri. Surse din cadrul IPJ Alba au declarat pentru Alba24 că s-au mai pensionat șeful de birou de la Investigații Criminale, Tudorel Jude, șeful Poliției Cîmpeni, Gheorghe Jurj (care era împuternicit pe post) și șeful de secție de la Cîmpeni. Pe lângă aceștia, mulți alții au plecat în această perioadă, dar informații publice nu există.

Informațiile sunt neoficiale, reprezentanții IPJ neoferind până la această dată unele oficiale. Interimatul la conducerea IPJ Alba este asigurat de către Mihai Rus, însă surse din cadrul instituției spun că și acesta s-ar putea pensiona.

Mandatul lui Crișan în funcția de șef al IPJ nu a fost spectaculos, rezultatele obținute de instituție sub conducerea sa fiind mai degrabă statistice.

Cel mai recent, Crişan a revenit la conducerea IPJ Alba din aprilie 2017, anterior fiind detaşat adjunct la IPJ Hunedoara.

Vezi şi Comisarul şef Laurenţiu Crişan, mutat de la Alba în funcţia de adjunct la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara

A mai fost desemnat  în 15 martie 2016 să asigure interimatul la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, după ce chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea și-a înaintat raportul în vederea pensionării.

Din luna mai 2012, comisarul şef Laurenţiu Crişan deține funcția de adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba. Acesta a promovat examenul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române organizat în luna aprilie. Anterior, acesta a ocupat funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar, în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax