Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Candidatura la președinție a Vioricăi Dăncilă, aprobată în Congresul Extraordinar al PSD. Din Alba au participat 15 delegați

Publicat

dancila

Sâmbătă, 24 august, la Palatul Parlamentului, se desfășoară Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat, congres în care se va stabili candidatul pentru alegerile prezidențiale.  Din partea PSD Alba la congres participă 15 delegați. Viorica Dăncilă a fost anterior propusă drept candidatul partidului în lupta cu Klaus Iohannis și Dan Barna și cel mai probabil, votul de astăzi va fi unul formal.

UPDATE: UPDATE 12.31 Viorica Dăncilă a fost desemnată de către Congresul PSD drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale. Votul a fost unanim, prin ridicare de mână. Dăncilă a declarat la intrarea în sala unde se desfășura Congresul: ”Voi fi primul președinte-femeie al acestei țări”

Vezi și LISTA: 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni. SONDAJ: cine crezi că merită să fie următorul președinte al României?

Alte declarații din timpul Congresului:

”Îmi iau energia de aici, dintre oameni. Este un Congres despre România și despre noi, PSD, despre cum ne scriem mai departe istoria și despre viitorul nostru. Avem o competiție electorală în care unitatea va fi cheia succesului.
”Sunt 23 de ani de muncă în PSD. Am plecat de laa baza partidului, am lipit afișe, am făcut campanie din ușă în ușă. Sunt un om plecat de jos, am pornit în viață cu aceleași premise cu care pleacă majoritatea tinerilor. Am muncit mereu pentru lucrurile în care am crezut.”
”Această țară nu poate fii condusă de la Cotroceni sau de la Guvern. România trebuie condusă alături de oameni și nu o dată la cinci ani ci în fiecare zi de muncă pentru că președintele este dator să muncească pentru țară, să începănd o transformare profundă de la rădăcini. Vreau o Românie în care nimeni nu trebuie să se teamă. Domnia legii și garantarea securității sunt priorități. Am promis pedepse drastice pentru violatori, criminali și pedofili și asta voi face. Am promis o reformă a MAI care se va încheia atunci cânnd nimănui nu-i va mai fi teamă pentru el și ai lui. Mă voi lupta pentru o Românie sigură în care cei vulnerabili să nu devină victime din cauza vulnerabilităților sistemului.

Stirea initială

La congresul extraordinar al PSD, care se va desfăşura începând cu ora 12.00, urmează să fie prezenţi aproximativ 1.000 de delegaţi din partea organizaţiilor social-democrate din teritoriu. Totodată, la congresul PSD urmează să fie prezent şi Serghei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES).

Actualul prim-ministru al României, Viorica Dăncilă, a fost anterior propusă drept candidatul partidului.  Imediat după ce a fost propusă, Dăncilă a declarat că este onorată și o asemenea propunere o responsabilizează, dar știe că va fi o luptă foarte grea, deoarece partidul pleacă dintr-o situație dificilă.

Cu puțin timp înainte de intrarea în campania electorală Viorica Dăncilă și-ar fi făcut o operație estetică Astfel, potrivit PRO TV, președintele PSD ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeților, pentru atenuarea aspectului ridurilor, dar și o corectare a buzelor.

De altfel, la întâlnirea de luni din cadrul coaliției guvernamentale, premierul Viorica Dăncilă a lipsit, fapt care i-a nemulțumit pe cei de la ALDE.

Potrivit surselor citate, Dăncilă nu s-ar fi simțit bine după operația estetică suferită, astfel încât a preferat să nu se prezinte la discuția cu partenerul de guvernare Călin Popescu Tăriceanu.

Viorica Dăncilă a confirmat vineri faptul că s-a pregătit pentru campania electorală a alegerilor prezidențiale și că a participat recent la o sesiune foto.

Sursa foto: Antena3.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax