Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Congres național AUR la Alba Iulia, după 1 Decembrie: Peste 550 de membri din toată țara participă la eveniment. Ce vor discuta

Publicat

Peste 550 de membri ai formațiunii politice AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) participă la Alba Iulia, la un congres național. Evenimentul politic va fi ținut la doar o zi, după Ziua Națională a României, adică în data de 2 decembrie. 

Foarte probabil mare parte dintre cei prezenți la congres, vor fi prezenți și la serbările de 1 Decembrie, mai ales la Marșul Unirii, activitate acaparată în timp de formațiunea AUR, după ce în trecut era organizată de studenți basarabeni și de suporteri ai echipelor de fotbal.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de formațiunea politică, în timpul Congresului Național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), vor fi adoptate Rezoluția AUR privind starea sistemului sanitar din mediul rural și Strategia politică a partidului pentru anii 2023 – 2024.

Congresul va începe la ora 11:00 și va avea loc în Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax