Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conna Tony lucrează activ spre misiunea lor de a deveni lideri de piață. Primul pas: utilajul.ro (P)

Publicat

Fiecare domeniu are nevoie de muncă și inovație pentru a se dezvolta. Când vine vorba de construcții, utilajele și accesoriile potrivite pot ajuta la realizarea lucrărilor de șantier în mod profesionist și eficient.

Noi, cei de la Conna Tony, vă venim în ajutor cu soluțiile tehnice de specialitate legate de acest domeniu.

Echipa Conna Tony este specialistă când vine vorba de identificarea, mentenanța și punerea în funcțiune a unui utilaj. Fiecare departament se ocupă de nevoile specifice ale clientului și ale produsului sau serviciului de care are nevoie.

Departamentul de relații cu clienții se asigură că detaliile utilajului adus în service sunt mereu corecte, echipa de comunicare și vânzări îți răspunde la orice întrebare ai avea în legătură cu utilajul tău, iar echipa service este formată din mecanici cu experiență, devotați și profesioniști.

Am pornit pe acest drum în anul 2007 având doar 3 angajați cu dorința de a aduce pe piață o echipă full-service, care să se ocupe de toate problemele legate de mentenanța unui utilaj și care să răspundă prompt cerințelor și întrebărilor celor din domeniul construcțiilor. Acum, ne mândrim să spunem că am reușit să formăm o echipă de experți în domeniu, fiecare fiind pregătit să facă față oricărei provocări.

Conna Tony oferă clienților următoarele servicii:

  • Reparații mecanice și service motor
  • Service sisteme hidraulice
  • Customizare utilaje
  • Piese de schimb
  • Atașamente utilaj

Nevoia noastră este și nevoia pieței, de aceea suntem pregătiți să oferim servicii care să răspundă cerințelor zilei de mâine. Scopul nostru este să stabilim un nou standard într-o piață dinamică, aflată în continuă schimbare. Pentru noi, calitatea, este singura cale de a răspunde provocărilor unei lumi aflată în plin proces de transformare” – Constantin Roman, Director General

Suntem cât mai aproape de clienții noștri și tocmai de aceea Conna Tony a făcut pasul spre online. Pe site-ul utilajul.ro găsiți atât piese de schimb pentru diferite utilaje, cât și o serie de servicii precum reparații generale sau customizări specifice. Mai multe detalii sunt disponibile pe site unde puteți descoperi toate serviciile și accesoriile cu care vă putem veni în ajutor.

Lucrăm activ spre misiunea noastră de a deveni lideri de piață. Echipa Conna Tony nu oferă doar servicii și produse, ci pune accent pe experiența consumatorului, răspunzând la cerințele acestuia cu sfaturi și recomandări utile. Colaborăm cu sute de clienți lunar, ceea ce ne oferă o experiență vastă în acest domeniu și ne pregătește pentru orice problemă pe care ați putea să o întâmpinați.

Pentru noi, încrederea clienților și satisfacerea nevoilor lor este cea mai importantă. Tocmai de aceea, vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări legate de utilajul dumneavoastră la următoarele numere de telefon:

  • Departament vânzări – 0759030205 / 0759030204
  • Departament service – 0759030202 / 0759030201

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax