Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consilierii liberali au cerut demisia de onoare a viceprimarului Paul Voicu, pentru că este cercetat penal pentru „corupție cu bani publici”

Publicat

YouTube video

Consilierul liberal Gabriel Pleșa a cerut public, în ședința CL de marţi, demisia de onoare a viceprimarului Paul Voicu, pe care îl consideră incompatibil cu funcția pe care o deține, prin prisma dosarelor penale în care este implicat. Acesta consideră că viceprimarul nu ar mai fi în măsură să gestioneze banii publici și îl sfătuiește să se retragă din această activitate. 

„Dânsul este inculpat într-un dosar penal, de corupție prin bani publici și nu cred că dânsul ar mai trebui să fie viceprimar, până când justiția nu lămurește acest lucru. Nu am nimica cu persoana Paul Voicu, dar mi se pare normal ca, atâta timp cât ești cercetat într-un dosar de corupție la asemenea sume, să îți dai demisia de onoare. Nu poți să mai semnezi acte în primărie, să iei diverse hotărâri în privința banilor și a altor lucruri, până nu îţi dovedești nevinovăția în instanță”, a arătat Gabriel Pleșa în fața consilierilor.

În răspuns la solicitarea colegului său consilier, Paul Voicu a luat cuvântul și a declarat că se bucură încă de prezumpția de nevinovăție și că nu ar avea de ce să facă acest pas până când instanța nu va dispune acest lucru. Paul Voicu a oferit exemple de consilieri de la Sebeș, care s-au aflat în aceeași situație și care nu au fost obligați să-și dea demisia. Acesta a explicat încă o dată în fața consilierilor cum s-a realizat finanțarea FC Unirea pentru care el este acum acuzat.

Vedeți mai jos declarațiile celor doi consilieri locali:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax