Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consilierii locali ALDE Alba Iulia, amenințați cu excluderea dacă votează proiectul parcărilor cu plată

Publicat

ioan lazar, alde alba

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, i-a amenințat pe consilierii locali, membri ai partidului, cu excluderea dacă vor vota proiectul prin care Primăria Alba Iulia vrea să taxeze parcările din oraș.

Lazăr a transmis vineri, în conferinţă de presă, un mesaj clar celor doi consilieri locali ALDE – Ovidiu Jidveian și Marius Popescu.

Acesta a spus că dacă vor vota proiectul de lege prin care Primăria Alba Iulia vrea să taxeze locurile de parcare, va lua măsuri drastice în privința lor, chiar excluderea din formațiunea ALDE.

Citește și: PROIECT ȘOCANT: Parcări de patru ori mai scumpe la Alba Iulia decât la Sibiu. 4 lei/oră, în Cetatea Alba Carolina

 „Încă nu am avut o discuție, dar o să am una cu consilerii ALDE, o să le cerem să nu voteze (n.r. proiectul de lege) și se se opună, iar, dacă o vor face, vă promit că vom lua măsuri” a declarat Lazăr.

Întrebat la ce măsuri se referă Lazăr a zis că vor fi : „Drastice, excluderea”.

Reamintim că proiectul prin care Primăria dorește să taxeze locurile de parcare din Alba Iulia se află momentan în dezbatere publică până în 1 august 2018, iar cetăţenii pot transmite observații și sugestii, în scris, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia de pe str. Calea Moților, nr.5A, Camera 8 – Registratura Primăriei.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax