Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consiliul Local Alba Iulia a angajat expert judiciar pentru verificarea legalității contractelor de finanţare a Asociaţiei „Fotbal Club Unirea 1924”

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava a fost împuternicit să angajeze un expert judiciar în cazul finanţărilor acordate de Consiliul Local, Asociaţiei „Fotbal Club Unirea 1924”, ce fac obiectul unui dosar penal instrumentat de DNA.

Hotărârea privind angajarea unui expert judiciar a fost adoptată vineri, de Consiliul Local Alba Iulia, la propunerea consilierului Horea Bărdaş din şedinţa extraordinară de CL din 20 martie. Expertul va întocmi o expertiză contabilă privind sumele acordate conform prevederilor statutului Asociaţiei „Fotbal Club Unirea 1924” şi a contractelor de finanţare încheiate de CL cu aceasta.

Expertiza va fi prezentată în şedinţa din aprilie a Consiliului Local Alba.

Reamintim că mai mulţi consilieri locali au fost chemaţi să dea declaraţii la DNA privind unele sume acordate asociaţiei amintite, fapt ce a generat îngrijorări la nivelul legislativului local, chiar consilierul Horea Bărdaş, care a solicitat experiza declarând că îi este teamă să mai ridice mâna pentru a vota în şedinţele de CL. Consiliul Local Alba Iulia s-a constituit iniţial parte civilă în dosarul respectiv, ulterior luând din nou în discuţie decizia.

Mai multe detalii despre dosarul finanţărilor ilegale de la Asociaţia „Fotbal Club Unirea 1924” puteţi citi aici. De asemenea, despre discuţiile din şedinţa de Consiliu Local din martie, privind acest subiect, puteţi citi aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax