Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consiliul Local Alba Iulia a aprobat concesionarea serviciului de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a municipiului

Publicat

Albaiulienii vor scăpa de insectele şi  paraziţii din locuinţe cu ajutorul unei firme ploieştene. Consilierii locali au aprobat, în ultima şedinţă, contractul de delegare prin concesiune a serviciului public de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie în municipiul Alba Iulia. Câştigătoarea licitaţiei este societatea comercială „Coral Impex”, cu sediul în Ploieşti.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani, cu drept de prelungire în condiţiile legii. Pentru serviciile prestate, concesionarul va plăti o redevenţă anuală în cuantum de 1% din venitul realizat de pe  domeniul public, care se va achita semestrial, la data de 1 iulie şi 31 decembrie, pentru anul în curs.

La licitaţia publică deschisă au participat patru ofertanţi, respectiv SC „Eurototal Comp” SRL, SC „Alchim Co Sam”, SC „Coral Impex” SRL şi SC „Romprest Service”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax