Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primele amânări la începerea lucrărilor de construcție a autostrăzii Sebeș-Turda: Contestații la CNSC pe toate cele patru loturi

Publicat

Construcția autostrăzii Sebeș-Turda începe, așa cum ne-am obișnuit la cele mai multe dintre proiectele de infrastructură, cu o amânare. La Consiliul Național de Soluționare a Constestațiilor (CNSC) au fost înregistrate contestații pe toate cele patru loturi ale autostrăzii, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, pe internet.

Firmele care au participat la licitația pentru execuția lucrărilor de construcție a autostrăzii Sebeș-Turda au depus contestații pentru toate cele patru loturi. Asta înseamnă că, până la soluționarea acestor probleme, lucrările nu vor putea începe, conform programului stabilit, în primăvară. Roman a mai explicat că demararea lucrărilor va putea fi amânată cu 3-6 luni, chiar dacă se va ajunge în instanță, ceea ce înseamnă că șantierul va fi deschis, cu siguranță, anul acesta.

„Din păcate trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul, vorba lui Mircea Badea. Astăzi mi s-a confirmat ca toate licitatile pentru cele 4 loturi de pe autostrada Sebeş-Turda au fost contestate la Consiliul Naţional de Soluționare a Contestaţiilor. De aici se va ajunge la Curtea de Apel. Practic firmele s-au contestat între ele. Asta înseamnă automat întârzierea cu câteva luni a lucrărilor! Nu se poate da ordinul de începere până instanța nu desemnează câştigătorii!”, a spus Roman pe Facebook.

Detalii despre firmele care au depus oferte pentru acest proiect şi care au fost desemnate câştigătoare în urma deschiderii acestor oferte pot fi consultate AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Carcotasul

    joi, 09.01.2014 at 13:40

    Parca Florinel. „Omul Marilor Dezastre”, SI-A PUS PANOURILE CU „CULTUL PERSONALITATII”, pe teren! In ce scorbura se ascunde acum de nu accelereaza procedurile?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax