Connect with us
Publicitate

BLAJ

Continuă investițiile în infrastructura sanitară, la Blaj. Ambulatoriul, dotat cu echipamente și dispozitive medicale

Publicat

Ambulatoriul din cadrul Spitalului Municipal Blaj urmează să fie dotat cu echipamente, dispozitive medicale și mobilier medical în valoare de peste 2,7 milioane de lei. 

Primăria Blaj a lansat vineri, 11 iunie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de echipamente și dotări specifice activității medicale pentru obiectivul de investiție „Extindere și dotare ambulatoriu Spital Municipal Blaj”.

Valoarea totală estimată: 2.723.936,72 de lei, fără TVA.

Proiectul vizează dotarea ambulatoriului în vederea asigurării condițiilor impuse pentru furnizarea serviciilor medicale oferite de Spitalul Municipal Blaj.

Investiția este împărțită pe patru loturi, astfel:

  • Lotul 1 – echipamente medicale (1.232.298,27 lei)
  • Lotul 2 – laborator analize medicale (913.299,67 lei)
  • Lotul 3 – mobilier medical (294.575,16 lei)
  • Lotul 4 – dispozitive medicale (283.763,62 lei)

Citește și Extinderea Ambulatoriului la Spitalul Municipal Blaj. Contractul de peste 12 milioane lei a fost semnat. Când încep lucrările

Contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea Ambulatoriului Spitalului Municipal Blaj a fost semnat la sfârșitul lunii februarie 2021. Proiectul are o valoare totală de 12.228.689,4 lei și propune soluționarea problemelor prin extinderea clădirii spitalului și mutarea cabinetelor medicale în aripa extinsă a clădirii.

Extinderea se va realiza pe orizontală, cu o clădire nouă (demisol + parter + 3 etaje), similară celei existente și alipită clădirii spitalului. Astfel se propune aducerea secțiilor de ambulatoriu în spațiile nou create și dotarea ulterioară a acestora cu aparatură medicală și mobilier medical necesare în vederea asigurării funcțiunilor specifice de bază ale programului de ambulatoriu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax