Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Controale în trafic: Şoferi băuţi la volan, la primele ore ale zilei

Publicat

 

Poliţiştii rutieri au ieşit, cu noaptea în cap, la vânat de şoferi indisciplinaţi şi nu a fost foarte greu să-i depisteze. Oamenii legii au oprit pentru control, vineri, în jurul orei 3.00, pe Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din oraş.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

 

Tot vineri dimineaţă, la ora 4.40, poliţiştii din Aiud au oprit pentru control, pe strada Cuza Vodă din oraş, un autoturism condus un aiudean de 22 de ani.

Pentru că şoferul emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile în stradă pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, cauzate de nerespectarea prevederilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax