Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Controversele legate de construcția Monumentului Marii Uniri. Reacția firmei ”Tobimar” la acuzațiile lui Buculei

Publicat

monument unire constructie

Reprezentanții firmei ”Tobimar” din Alba Iulia au transmis o replică la acuzațiile autorului Monumentului Marii Uniri, sculptorul Mihai Buculei. Directorul general al firmei, Florin Todor, a declarat că societatea nu  întrerupt lucrul și că își respectă toate angajamentele pe care și le-a asumat. Mai mult decât atât, acesta a spus că și sculptorul este mulțumit de activitatea firmei pe care o conduce, dovadă un e-mail ulterior scrisorii acuzatoare, în care acesta le mulțumește colaboratorilor, inclusiv ”Tobimar”.

Citește și: ACUZAȚII GRAVE ale sculptorului Mihai Buculei, legate de (ne)realizarea Monumentului Unirii din Alba Iulia

monumentul unirii

Reprezentanții firmei au fost de acord să pună la dispoziția redacției acest e-mail. Redăm mai jos conținutul acestuia, exact așa cum ne-a fost transmis.

Bună seara! Mulțumim foarte mult domnilor Todor și Ursa și Tobimar în general pentru excelenta colaborare de astăzi. Atât faptul că ați reușit introducerea betonului în patrulater, cât și faptul că ați acceptat un act adițional la contractul nostru și veți construi o platformă suplimentară, pt. a putea monta și cupola la sol ne fac să credem că avem o șansă să terminăm de ridicat Monumentul la timp. Sigur, nu este normal ca din cauza întârzierilor – voluntare și involuntare – cauzate de către funcționarii din Ministerul Culturii să trebuiască să facem cinci operațiuni simultan la lucrare – proiectul de ridicare a patrulaterului la Plan 31 la Cluj, proiectul de ridicare a cupolei la Marmosim, ridicarea pilonilor împreună cu Unitatea de Geniști din Alba Iulia, pregătirea patrulaterului și a cupolei.

Vă mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru eforturile pe care le depuneți în continuare, începând cu mâine dimineață. Vă mulțumim încă o dată tuturor celor care depuneți eforturi intelectuale, fizice și de răbdare deosebite ca împreună să reușim să recuperăm din întârzierea de peste jumătate de an produsă de angajații MCIN la ridicarea Monumentului. Sper că împreună vom reuși. O seară bună tuturor, Cristina Teodorescu și Mihai Buculei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 26.10.2018 at 16:32

    Nu va mai puneti cu Tobimar ca sunteti tot timpul pe locul doi (vorba unei manea). Asta face ce vrea si lumea va trebui sa-l creada. Daca nu, veti fi pe locul doi. Ca asa-i la astia . Si ca astia mai sunt vreo 5-6 prin zona si au inceput sa se detaseze destul de bine. Nu-i greu de observat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax