Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copii care circulau pe bicicletă, răniți în ACCIDENT la Loman. Șoferul care i-a acroșat cu mașina și-a continuat drumul

masina politie

Publicat

Doi adolescenți au fost răniți într-un accident rutier petrecut în Loman. Mergeau pe bicicletă și au fost acroșați de un autoturism al cărui șofer nu a oprit. A fost identificat de polițiști, iar aceștia au constatat că mașina implicată era radiată din circulație.

Potrivit IPJ Alba, marți, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din Sebeș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că pe raza localității Loman a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat de 51 de ani, din Loman, în timp ce conducea un autoturism pe raza localități, ar fi acroșat doi minori, de 15 și 12 ani, care se deplasau cu o bicicletă, pe banda sa de mers venind din sens opus, după care și-a continuat deplasarea.

În urma accidentului, minorii au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul condus de către bărbat este radiat din circulație, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare  montate pe autovehicul sunt atribuite unui alt autoturism.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate