Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copiii din clasele I din Alba Iulia au acces gratuit la ore de înot, la Bazinul Olimpic. Proiect iniţiat de Primărie şi aprobat de Consiliul Local

Publicat

bazinul olimpic alba iulia Toţi copiii din clasele I, de la şcolile din Alba Iulia vor avea acces la lecţii gratuite de înot, ce se vor desfăşura la Bazinul Olimpic din oraş, sub coordonarea instructorilor de la Liceul cu Program Sportiv. Proiectul a fost aprobat joi, în şedinţă extraordinară, de către Consiliul Local Alba Iulia.

Iniţiativa aparţine primarului Mircea Hava, iar proiectul se numeşte „Educaţie, sănătate, înot”, cu un buget maxim de 32.000 de lei.

Potrivit precizărilor oferite de viceprimarul Paul Voicu pentru Alba24, aproximativ 500 de copii de clasa I din Alba Iulia vor beneficia de 10 ore de înot, gratuite.

Prima grupă va merge la orele de iniţiere pentru înot de marţi, 5 aprilie, programările fiind realizate de o echipă cu reprezentanţi de la Liceul cu Program Sportiv, primărie şi Bazinul Olimpic.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de adulți și copii, pentru,  alergare, ciclism, fotbal, skate, fitness sau drumeție, de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Vezi și cele 800 de modele de costume de baie și accesorii pentru înot

„Domnul primar Mircea Hava a preluat această iniţiativă după modelul unor ţări nordice, unde orele de sport sunt incluse în curricula şcolară. Considerăm că activităţile sportive sunt importante pentru sănătatea copiilor şi astfel am colaborat pentru a oferi această opţiune elevilor din Alba Iulia”, a declara viceprimarul Paul Voicu.

Copiii vor fi preluaţi cu autobuze STP din faţa şcolilor, potrivit programărilor stabilite, intervalul orar în care vor participa la cursurile de înot fiind între 11.00 şi 13.00, respectiv 12.00-14.00.

Fiecare elev înscris pe listele respective va merge la ora de înot o dată pe săptămână, până la sfârşitul anului şcolar, cu excepţia perioadei de vacanţă de Paşti.

Bugetul proiectului include cheltuielile pentru instructorii de înot (de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia) şi cu transportul copiilor.

Acest proiect va continua şi anul viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Traian Mihaiescu

    vineri, 01.04.2016 at 18:08

    Este interesant o initiativá extraordinará.Cu toate astea sa nu creadá primarul cá vom fi fe acord sá-si facá statuie.Este ales sá facá o muncá de primar foarte necesará . Sa nu uitám bine plátitá.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax