Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copil de 7 ani, găsit de jandarmi în Gara CFR din Blaj, după ce a plecat de lângă mama sa şi nu a ştiut să se mai întoarcă

Publicat

Joi, în jurul orei 22.43, un echipaj de jandarmerie din Blaj a găsit un copil de 7 ani, care plecase de lângă mama lui. Minorul se afla în zona gării din municipiul Blaj, împreună cu mama sa, iar într-un moment de neatenţie al femeii, a plecat de lângă ea să îşi cumpere ceva de la un chioşc.

Un jandarm aflat în timpul liber a observat în gara din municipiul Blaj o femeie care plângea şi îşi căuta disperată copilul în vârstă de 7 ani. Având în vedere ora târzie şi temându-se că minorul ar fi putut să fie lovit de tren, jandarmul şi-a alertat colegii şi, împreună, au plecat în căutarea acestuia.

După aproximativ 20 de minute, copilul a fost găsit şi înapoiat mamei. Speriat, minorul a spus că dorise să-şi cumpere un suc de la un chioşc şi nu a mai ştiut să se întoarcă la mama sa. Cei doi domiciliază în localitatea Şura Mare, judeţul Sibiu şi se aflau în tranzit prin municipiul Blaj.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate