Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copil de 8 ani găsit de poliţişti în Halta CFR Unirea. Oamenii legii încearcă să-i stabilească identitatea

Publicat

Poliţiştii din Unirea au demarat cercetări pentru stabilirea identităţii unui copil de 8 ani care a fost găsit în zona haltei CFR din localitate şi nu a putut furniza informaţii despre numele său complet sau localitatea din care provine.

Miercuri, la ora 19.10, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea au fost sesizaţi de către un tânăr din comună, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în Halta CFR Unirea II, a găsit un minor în vârsta de aproximativ 8 ani.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care, în urma discuţiilor avute cu minorul au stabilit că răspunde la numele de Raul. Minorul nu a putut oferi mai multe informaţii despre identitatea lui şi localitatea de domiciliu, iar din investigaţiile efectuate până în prezent nu i-a putut fi stabilită identitatea.

Acesta a fost examinat de către Medicul de Gardă de la Unitatea de Primiri Urgențe Ocna-Mureş care a constatat că starea de sănătate psiho-fizică este bună și nu a fost victima vreunei agresiuni.

Minorul are următoarele semnalmente: înălțime de  1,10 metri; păr negru, drept, tuns scurt, față ovală. Era îmbrăcat cu o bluză de culoare albastru deschis, un tricou de culoare albastră care are inscripționat pe spate nr. 56 şi sintagma “Los Angeles”, pantalon de culoare vernil, adidaşi de culoare neagră. Minorul nu prezintă semne particulare.

Acesta a fost protejat într-un centru de tip familial din municipiul Aiud, până la definitivarea cercetărilor.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii identității minorului și predarea acestuia familiei.

Cine poate da relaţii este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax