Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Corneliu Mureșan, numit subprefect de Alba din partea PSD. Are 35 de ani și este consilier județean și director al CS Unirea

Publicat

Guvernul l-a numit miercuri pe Corneliu Mureșan în funcția de subprefect de Alba. Acesta este membru PSD și director al Clubului Sportiv ”Unirea” din Alba Iulia. 

Acesta are 35 de ani și face parte din PSD de mulți ani, fiind la un moment dat și președintele organizației de tineret.

Numirea acestuia vine după ce acesta a câștigat competiția internă din PSD Alba, pentru această funcție.

„Am adoptat o hotărâre de Guvern prin care au fost eliberaţi doi prefecţi şi 10 subprefecţi din funcţie şi au fost numiţi cinci prefecţi şi 15 subprefecţi. În total, din cei 42 de prefecţi au fost numiţi, de la momentul negocierii politice, 17 prefecţi, urmând ca restul până la 42, fie rămân în funcţie -cum este cazul celor 14 prefecţi de la PNL şi 3 de la UDMR – deci 17 rămân în funcţie.

Vorbim de un rest de 16 prefecţi care vor trebui numiţi în şedinţele viitoare. Pe măsură ce vom primi toate confirmările de la instituţiile statului care au această obligaţie de validare a candidaturilor, vom veni în Guvern cu propunerile – 13 de la PSD, doi de la PNL şi un prefect de la UDMR”, a transmis Lucian Bode, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, precizând că peste 60% din prefecţii şi subprefecţii negociaţi au fost deja numiţi şi urmează să fie instalaţi în funcţie.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Jucausul

    miercuri, 12.01.2022 at 20:04

    O sa jucam fotbaĺ cu CV-ul !

  2. pilu

    miercuri, 12.01.2022 at 20:15

    Acum dacă i-ai făcut prezentarea, daţi-ne si CV-ul, sau după păţania instruitului Roman astea se secretizează de acum incolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax