Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Corpul unui bărbat înecat în râul Mureş a fost găsit în zona Blandiana. Victima este tânărul din Sebeş, dat dispărut în 16 septembrie

Publicat

Corpul unui bărbat a fost găsit, vineri după-amiaza, în apele râului Mureş, în zona localităţii Blandiana, între Vinţu de Jos şi Şibot. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului pentru a demara cercetările.

Din primele informaţii, corpul acestuia a fost observat la aproximativ un metru de mal. Un echipaj al ISU intervine pentru scoaterea acestuia din apă.

UPDATE: Bărbatul a fost identificat. Este vorba despre Vasile Lupu, tânărul de 21 de ani din Sebeş care a plecat de la domiciliul concubinei, la începutul acestei săptămâni şi nu s-a mai întors, fiind dat dispărut în râul Mureş. Poliţiştii vor cerceta împrejurările în care s-a produs moartea acestuia.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, vineri după-amiaza, la ora 18.00, “un bărbat din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba a sesizat Poliţia municipiului Alba cu privire la faptul că în râul Mureş, pe raza comunei Blandiana, satul Mereteu, a fost identificat cadavrul unei persoane de sex bărbătesc.

Poliţiştii au identificat cadavrul în persoana numitului Vasile L. de 21 de ani, domiciliat în municipiul Sebeş, judeţul Alba, care a plecat de la domiciliu în seara zilei de duminică, 15 septembrie, să pescuiască în râul Mureş.

Cadavrul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.”

foto: arhivă

Citiţi şi Tânăr de 21 de ani, căutat de poliţişti şi ISU, în apele râului Mureş, la Partoş. A plecat de acasă duminică seara şi nu s-a mai întors

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. depravare

    sâmbătă, 21.09.2013 at 06:54

    Tigan prins la furat care vroia sa traverseze muresul pt a.scapa . Si-a meritat soarta

  2. bologa din sebes

    sâmbătă, 21.09.2013 at 18:37

    sa dea dumnezeu ***** si tu ca baiatu asta sa plinga copii tai pe tine cum o plins femeia aia cu copii iei ca voi romini furati mai mult ca tigani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate