Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cosmin Timbuș a cumpărat tricoul lui Gicu Grozav cu 5.000 de lei. Banii au ajuns deja în contul lui Sebastian

Publicat

Tricoul cu numărul 10 al echipei naționale de fotbal, dăruit de Gicu Grozav, va ajunge la Cosmin Timbuș, cel care a oferit 5.000 de lei pentru susținerea familiei lui Sebastian Șușman, copilul din Alba Iulia aflat la tratament într-un spital din Munchen. Câștigătorul a confirmat că își menține oferta licitată pe pagina de facebook a alba24. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva minute, acesta a și virat banii în contul copilului. Cosmin Timbuș ne-a anunțat că îi va dărui lui Sebastian inclusiv tricoul lui Gicu Grozav, care a făcut obiectul licitației. Tricoul îi va fi înmânat personal de către Gicu Grozav lui Cosmin, săptămâna viitoare.

Îi mulțumim acestuia pentru generozitatea deosebită și îi felicităm pe toți cei care au fost alături de noi și de Gicu Grozav în această încercare de a ajuta familia lui Sebastian. Mulțumiri speciale se îndreaptă spre Adrian Turus – Speedtrans Marina, Mihai Oancea, Vlad Cuza, Alexandru Chitulea și Bogdan Chiorean care licitat pentru tricou.

 

Vă reamintim că Sebastian Șușman se află de câteva săptămâni într-un spital din Munchen, la terapie intensivă, unde medicii germani se luptă cu o bacterie pe care a luat-o din spitalul din Cluj-Napoca, unde era tratat de leucemie. După o perioadă foarte grea, starea sa a început să se amelioreze. Cheltuielile părinților săi sunt însă foarte mari, tratamentele de acolo fiind foarte scumpe.

Îi dorim lui Sebastian și familiei sale multă sănătate!

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adrian

    vineri, 22.12.2017 at 18:57

    Si la ora aceasta este coada de la Miraslau pana in Aiud 18.56

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax