Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Cotele la pariuri pe care le au candidații la Prezidențiale 2019. Se poate paria inclusiv pe prezența la vot

Publicat


pariuri

Primul tur al Alegerilor Prezidențiale 2019 care va avea loc duminică, 10 noiembrie, atrage automat și casele de pariuri în cursa pentru Cotroceni.

Cele mai mari case de pariuri on-line au anunțat cotele principalilor pretendenți la funcția de președinte. Mai mult, casele de pariuri oferă și posibilitatea celor interesați de a paria pe prezența la vot.

final

De asemenea, se poate paria și pe cei doi candidați care ajung în turul al doilea, iar cea mai mare cotă pentru acest pariu o au Alexandru Cumpănașu și Theodor Paleologu.

ajunge in turul 2

Casele de pariuri, pariorii la fel ca și analiștii politici îi oferă președintelui în funcție, Klaus Iohannis cele mai mari șanse de câștig, dar asta înseamnă că are și cele mai mici cote.

Următorul în clasamentul cotelor de pariuri este Dan Barna, urmat de fostul prim ministru, Viorica Dăncilă.

După principalii contracandidați ai președinteului Iohannis se află Mircea Diaconu. De asemnea, Theodor Paleologu, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu se regăsesc pe listele caselor de pariuri.

turul 1 procente candidati

Cu cât cota la pariuri este mai mică cu atât înseamnă că respectivul are șanse mai mari să câștige.

turul 2

Dacă cineva pariază pe un candidat cu cotă mare – deci considerat cu șanse mici de câștig – , iar respectivul prezidențiabil produce surpriza și câștigă, pariorul va câștiga mai mult: cât a pariat înmulțit cu cota candidatului.

viitor presedinte fem bar


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

CEX PSD cu scandal și urlete de se aude din curtea partidului. Dăncilă ar fi vrut să renunțe la candidatură

Publicat

dancila

Marți, Comitetul Executiv Național (CEX) PSD s-a reunit la sediul central pentru a analiza și discuta rezultatele obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale, dar și pentru a stabili strategia din turul al doilea. Din câte se pare, în timpul CEX-ului, spiritele s-au încins și se urlă atât de tare încât se aude din curtea […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Ziua Națională la Alba Iulia, sărbătorită cu 10.000 de porții de fasole cu cârnați, la Festival de România, în 1 Decembrie 2019

Publicat

fasole cu carnati

O armată de bucătari iscusiți vor găti, la Festival de România, de 1 Decembrie, 10.000 de porții de fasole cu cârnați, pentru cei care vor fi în Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României. De 1 Decembrie, la Festival de România, cazarma unității Militare 415 din Piația Unirii din Alba Iulia va fi luată […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul de Alba, Florin Roman a fost ales lider de grup PNL în Camera Deputaților. ”Continuăm lupta cu PSD în Parlament”

Publicat

roman

Florin Roman a fost ales liderul de grup al deputaților PNL. Parlamentarul din Alba a declarat că va continua munca depusă de Raluca Turcan și automat lupta cu PSD în Parlamentul României.  ”Am primit azi o mare responsabilitate din partea lui Ludovic Orban și a colegilor din PNL și le mulțumesc pentru încredere! În calitate […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Povești de viață la Așezământul „Sf. Vasile cel Mare” din Alba Iulia. Centrul a sărbătorit 16 ani de funcționare

Publicat

Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia și-a aniversat copiii, la 16 ani de la înfiinţarea centrului. Și-a deschis porţile pentru toți cei care au dorit să-i treacă pragul. A fost un moment festiv încărcat de multă emoție pentru copii, pentru personalul centrului și pentru invitați, s-au schimbat impresii și amintiri, a avut […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate