Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cotele la pariuri pe care le au candidații la Prezidențiale 2019. Se poate paria inclusiv pe prezența la vot

Publicat

pariuri

Primul tur al Alegerilor Prezidențiale 2019 care va avea loc duminică, 10 noiembrie, atrage automat și casele de pariuri în cursa pentru Cotroceni.

Cele mai mari case de pariuri on-line au anunțat cotele principalilor pretendenți la funcția de președinte. Mai mult, casele de pariuri oferă și posibilitatea celor interesați de a paria pe prezența la vot.

final

De asemenea, se poate paria și pe cei doi candidați care ajung în turul al doilea, iar cea mai mare cotă pentru acest pariu o au Alexandru Cumpănașu și Theodor Paleologu.

ajunge in turul 2

Casele de pariuri, pariorii la fel ca și analiștii politici îi oferă președintelui în funcție, Klaus Iohannis cele mai mari șanse de câștig, dar asta înseamnă că are și cele mai mici cote.

Următorul în clasamentul cotelor de pariuri este Dan Barna, urmat de fostul prim ministru, Viorica Dăncilă.

După principalii contracandidați ai președinteului Iohannis se află Mircea Diaconu. De asemnea, Theodor Paleologu, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu se regăsesc pe listele caselor de pariuri.

turul 1 procente candidati

Cu cât cota la pariuri este mai mică cu atât înseamnă că respectivul are șanse mai mari să câștige.

turul 2

Dacă cineva pariază pe un candidat cu cotă mare – deci considerat cu șanse mici de câștig – , iar respectivul prezidențiabil produce surpriza și câștigă, pariorul va câștiga mai mult: cât a pariat înmulțit cu cota candidatului.

viitor presedinte fem bar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax