Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crăciun 2024 în Alba Iulia. VIDEO: Ce spune primarul Gabriel Pleșa, în legătură cu noul concept al sărbătorii

Publicat

Crăciun 2024 la Alba Iulia: Primarul orașului, Gabriel Pleșa, a spus că în acest an, administrația încearcă un nou concept, în colaborare cu un partener privat, despre care Alba24 a scris aici

El a explicat că evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă vor începe mai repede în acest an, în raport cu anii trecuți.

”Anul acesta încercăm o rebrenduire a Târgului Sărbătorilor de iarnă. În primul rând perioada va fi mai mare: va începe în 20 noiembrie, deci asta înainte Zilei Naționale de la 1 Decembrie și va dura până după sărbători, probabil 5-7 ianuarie. Patinoarul probabil că o să îîl lăsăm mai mult.

Ce este foarte important, va fi amplasat tot în latura de vest, vor fi surprizele obișnuite, patinoar și alte lucruri pentru copii și pentru tineri, dar de data aceasta va fi într-un cort încălzit, cu mobilier specific, gen oktoberfest și scena și programul artistic va fi acolo, tocmai pentru noi credem că e mai bine ca noi să organizăm așa într-un cort încălzit cu scaune și mese.

Vedeți, de multe ori e rece, plouă, burnițează și am avut probleme cu timpul în anii trecuți.

Se pare că așa se desfășoară în orașele din vest și vrem să vedem dacă această variantă este mai bună decât cele pe care le aveam” a spus Gabriel Pleșa.

Primarul a adăugat că și în Curtea Palatului Principilor va fi organizat un Târg de Crăciun, cu multe surprize dedicate sărbătorilor de iarnă.

Noul concept al Târgului de Crăciun va fi realizat alături de ”Tradition und Markt”. 

”Vizitatorii vor putea experimenta atmosfera autentică a sărbătorilor de iarnă, bucurându-se de produse originale din Germania, precum vinurile de Crăciun recunoscute în toată Europa, ciocolata caldă și berea germană.

În plus, târgul va oferi o varietate de produse artizanale, delicatese tradiționale și multe surprize, toate menite să celebreze spiritul autentic al Crăciunului”, au transmis organizatorii, traditionundmarkt.com.

Cosmin Câmpean, reprezentantul organizatorului a declarat pentru Alba24 că evenimentul va începe în data de 20 noiembrie și va ține până în 5 ianuarie 2025.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate