Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ”Crăciunu` din 21” la Alba Iulia. Spiridușii Primăriei au împarțit cadouri de la Moșul pentru cei mici

Publicat

YouTube video

Primăria Alba Iulia a umplut și în acest an săniile moșului bugetar și a organizat un nou eveniment denumit ” Crăciunu din 21” în Piața Cetății, unde din data de 1 decembrie a fost deschis Parcul Sărbătorilor de iarnă. Astfel, cei care nu mai avut răbdare până în 25 decembrie l-au pot vedea şi atinge pe Moșul bugetar de la „Crăciunul din 21”, un eveniment care potrivit organizatorilor ”bucură și încălzește sufletele oamenilor în pragul  Sărbătorilor de Iarnă”.

Cadouri pentru cei mici, concerte și multă veselie au fost pregătite de spiridușii primarului pentru a fi împărțite celor care au venit în Piața Cetății din Alba Iulia. Peste 1700 de pachete au fost aranjate lângă pomul de Crăciun din Piața Cetății, iar un Moș special a fost pregătit să le împartă copiilor. De fapt împărțirea cadourilor a fost făcută de spiridușii primăriei, iar renii din poliția locală au avut grijă să fie totul în ordine.

Sute de părinți și copii au venit în Piața Cetății pentru a-și lua rația de colinde și cadouri de la Moșul. Mircea Hava, primarul orașului a venit și el la eveniment însoțit de un nepoțel.

Pe scena amenajată în Piața unde a fost amenajat Parcul Sărbătorilor de Iarnă au cântat formațiile The Puzzles și Denisa Moga & Band

Patinoarul, căsuțele și tarabele au fost și ele pregătite pentru a-i primi pe albaiulienii care au venit să se distreze la evenimente de sezon. Pentru friguroși au fost amenajate niște buturugi găurite în care a fost făcut foc, perfecte  pentru a-ți încălzi un pic mâinile.

Un moment de excepție a fost făcut de renumiții interpreți de muzică populară Ionuț Fulea, Ina Todoran, Sebastian Stan, Călin Hașa, care au cântat în mijlocul mulțimii mai multe colinde. Lor li s-au alăturat și alți interpreți: Teodora Zărnescu, Oana Bozga, Ionela Popa și grupul Suflet de Român. Un flashmob făcut de nume sonore ale muzicii populare românești, care, cu vocile lor, au încălzit inimile oamenilor prezenți în Piața Cetății.

Vezi video pe Facebook:

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Miha

    vineri, 22.12.2017 at 16:22

    O mizerie mai mare nu se putea crea din partea primăriei.
    Rușine să le fie organizatorilor, se așteaptă la rând cu copii mici,lumea se împingea de parcă se dădea aur… si când colo ce să vezi 3 dulciuri de maxim 10 lei la o coadă de 2 ore. Păcat de eveniment că ar fi fost frumos dacă ar fi fost organizat de oameni cu capul pe umeri.
    Încă odată RUȘINE PRIMĂRIA ALBA IULIA

    • Ho-ho-hoes

      vineri, 22.12.2017 at 22:39

      Ce dreaq de vina are primaria ca oamenii nu stiu sa astepte in mod civilizat, sau ca majoritatea dintre ei au trecut de vreo 3 ori sa-si ia cadoul. Si apropos de cadou : la ce te-ai fi asteptat in pungi??? La un lingou sau la ajutor social????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax