Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Credit de peste 33 de milioane de lei, prin licitație, pentru finanțarea unui proiect de extindere a infrastructurii de apă din Alba

Publicat

Societatea Apa CTTA a lansat o licitație publică pentru servicii de acordare credite – linie de finanțare revolving – în valoare de maxim 33.774.891 lei, pentru finanțarea proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Alba”. Durata contractului va fi de 156 luni, adică 13 ani, atribuirea se face prin negociere directă, după o etapă de preselecție.

Operatorii economici interesați își vor depune candidatura în vederea participării la procedura de atribuire, care va consta în documentele de calificare pentru demonstrarea situației personale, capacității de exercitare a activității profesionale, capacității economico-finaciare, capacității tehnice și/sau profesionale.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut iar termenul limită de depunere a ofertelor este 5 septembrie 2013.

Potrivit documentației descriptive, S.C. Apa CTTA S.A. Alba va derula negocieri cu fiecare candidat preselectat în parte. În cadrul negocierilor se vor determina toate aspectele tehnice, financiare şi juridice ale viitorului contract, autoritatea contractantă va asigura principiul tratamentului egal faţă de toţi candidaţii.

S.C. Apa CTTA S.A. Alba va organiza etapa a doua a negocierii cu candidaţii preselectaţi, pe baza invitaţiei de participare, autoritatea rezervându-şi dreptul de a desfăşura negocieri în runde succesive, până la identificarea şi stabilirea ofertelor finale depuse de catre ofertanti si rezultate in urma negocierilor, oferte care nu mai pot fi îmbunătățite de către operatorii economici și se va stabili oferta câștigătore, pe baza criteriului de atribuire precizat în Fișa de date și Anunțul de participare.

Ofertantul câștigător are obligația ca în termen de 11 zile lucrătoare de la transmiterea comunicării privind rezultatul procedurii şi/sau de la obţinerea de către Consiliul Județean Alba și Municipiul Alba Iulia a avizelor favorabile din partea Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale privind garantarea împrumutului, să semneze contractul de credit şi să pună la dispoziţie creditul bancar autorităţii contractante.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax