Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Creştinism şi Democraţie”, de Teodor Baconschi

Publicat

Noua carte a ministrului de externe, Teodor Baconschi a fost lansată şi la Alba Iulia. Lucrarea, intitulată „Creştinism şi Democraţie” a fost prezentată în cadrul conferinţei de miercuri, de Teodor Palelologu şi însumează o selecţie de articole publicate în ultimii ani despre cum poate arăta o cultură politică de inspiraţie creştin-democrată. Teodor Baconschi vorbeşte în cartea sa despre acei oameni ale căror conştiinţe şi voturi nu pot fi cumpărate  şi întreprinzătorii care nu şi-au făcut averea prin afaceri dubioase. „Există în România artişti de excepţie, scriitori de anvergură, sportivi de elită. Există în România o clasă de mijloc formată din cetăţeni care au călătorit, au văzut şi au înţeles că se poate trăi şi altfel. Există în România oameni cinstiţi, tineri şi bătrâni, la sat şi la oraş, bogaţi şi săraci, cu credinţă în Dumnezeu şi dornici să trăiască în armonie cu semenii lor. De cele mai multe ori, vocea lor nu se aude. Ei sunt cei liberi şi puternici. Ei sunt forţa vie a naţiunii noastre şi, totodată, adevărata majoritate”, a spus Teodor Baconschi despre ceea ce l-a inspirat în scrierea acestor pagini.

Lucrarea „Creştinism şi Democraţie” a fost lansată oficial în data de 28 octombrie, la Librăria „Mihail Sadoveanu” din Bucureşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax