Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crima care a îngrozit Mediașul: Bătrânul din Alba care și-a ucis nevasta de 91 de ani cu o rangă și un cuțit, arestat preventiv

Publicat

inchisoare

Ioan. R., bărbatul din Alba, de 88 de ani, care și-a omorât soția în vârstă de 91 ani cu care locuia într-o casă din Mediaș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Reamintim că bărbatul și-a ucis nevasta cu o rangă și cu un cuțit, în noaptea de 8 spre 9 februarie. 

Acesta s-a trezit în jurul orei 03.00, să o ajute pe bătrână să își schimbe hainele deoarece femeia transpira excesiv din cauza unei afecțiuni medicale.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ MACABRĂ în Sibiu: Un bătrân din Alba și-a omorât nevasta cu o rangă și un cuțit. De la ce a pornit totul

La un moment dat, potrivit procurorilor, între cei doi soți a izbucnit un conflict în cadrul căruia, inculpatul RI a lovit-o pe soția sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după care a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a secționat vena jugulară, victima decedând ca urmare a insuficienței cardio-respiratorii și circulatorii acute.

Potrivit reporterilor oradesibiu, crima s-ar fi petrecut pe fondul unei neînțelegeri din cauza banilor. Cei doi au trei copii, dintre care doar doi împreună, și se gândeau cum să împartă averea.

Femeia a fost găsită de unul dintre copii care a mers la ei în vizită. Acesta a alertat autoritățile.

Vecinii sunt în stare de șoc, nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva, în contextul în care nu i-au auzit niciodată certându-se. De asemenea, cei care îi cunoșteau spun că nu au auzit vreodată discuții aprinse sau violente.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.(…), dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de astăzi, 09.02.2021, și până la data de 10.03.2021 inclusiv, a inculpatului R I, cercetat pentru săvârșirea infracșiunii de omor (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, se arată în minuta pe scurt a Tribunalului Sibiu.

Citește și  VIDEO/ CRIMĂ la Răhău. Momentul în care principalul suspect a fost prins

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax