Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crima de la Alba Iulia. Noi detalii despre tragedie. Ce spune mama bărbatului găsit spânzurat alături de fiul său de 1 an

Publicat

Noi detalii apar în legătură cu tragedia din Alba Iulia, în urma căreia a murit un copil de 1 an și tatăl său. Mama bărbatului susține că ar fi vorbit cu el înainte de fapta șocantă.

Mama lui Bogdan a declarat că fiul ei era agitat în seara crimei, scrie Antena3.

”Era acasă, era cu copilul, îi dădea să mănânce. Îl schimba, l-a spălat.

Era puțin agitat. Doar pentru faptul că am observat eu, în timp ce îl schimba zicea: Tu ești al meu, tu vei fi doar al meu, tu ești copilul meu. Eu sunt tatăl tău”, spune femeia, potrivit sursei citate.

Aceeași sursă susține că tatăl și-ar fi ucis bebelușul pentru că nu ar fi suportat ca fiul său să aibă o altă figură paternă.

”A văzut-o pe ea cu un bărbat. I-a urmărit oarecum, filmându-i. Nu accepta să-i ia altcineva locul de tată. S-a dus și l-a întrebat, în engleză, pe bărbatul respectiv, ce are de gând cu copilul lui. Nu a primit niciun răspuns”, mai spune femeia.

Mama bărbatului a mai povestit pentru sursa citată că le-a spus celor care se aflau în fața apartamentului, spune ea, de la poliție, să spargă ușa.

”M-a sunat de pe numărul mamei bebelușului, pe Whatsapp, cu audio, un domn. Zicea că: Noi suntem aici, sunăm la ușă demult, nu răspunde nimeni. Eu le-am zis clar: Spargeți ușa, orice minut contează. De ce tot sunați, de ce dați telefoane? Deschideți ușa!”, a spus femeia.

Filmul crimei urmate de sinucidere, de la Alba Iulia

Copilașul, în vârstă de numai un an, era în weekend la tatăl său, un bărbat în vârstă de 27 de ani, de care mama era despărțită de câteva luni.

Totul părea că decurge normal. Tatăl și fiul au mers să mănânce înghețată, s-au plimbat prim mall și s-au dat cu mașinuțele, arată postările bărbatului, de pe contul său de Instagram.

Postările au fost făcute chiar sâmbătă, în seara de dinaintea crimei.

Cine este Bogdan R., tatăl care și-a ucis copilul și apoi și-a luat viața. Fire retrasă și recalcitrantă

Bogdan a făcut pe contul lui de Instagram nu mai puțin de 22 de postări, unele dintre ele fotografii și filmulețe cu amintiri de când băiețelul era mai mic, altele chiar de sâmbătă, care ilustrau cum cei doi își petrec ziua.

Alerta a fost dată chiar de mama copilului în jurul orei 1.00. Femeia și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după un schimb de mesaje cu bărbatul.

Polițiștii au vorbit la telefon cu bărbatul, care a dat asigurări că fiul său este bine și chiar și-a exprimat disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află și a închis telefonul.

Tatăl copilului nu era într-o stare de agitație când a vorbit cu polițiștii. Apoi a închis brusc apelul și nu a mai putut fi contactat.

Polițiștii s-au dus imediat în două locații: la adresa acestuia de acasă (în zona Vințu) și la cea în care stătea în chirie.

La nici una dintre cele două locații în care a fost căutat, nu a fost primit răspuns și din interior nu se auzeau zgomote, transmit reprezentanții instituției.

CITEȘTE ȘI: De ce au intrat polițiștii după 3 ore de la apelul la 112, în apartamentul unde erau autorul crimei de la Alba Iulia și fiul său

Atunci s-a luat legătura și cu proprietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa el la fața locului, de la Turda, unde locuiește.

Așa s-au pierdut 3 ore. Polițiștii au intrat în apartament abia în jurul orei 5 dimineața, la 3 ore de la apel (de la ora 1 la ora 5 au fost 3 ore, în condițiile în care în acea noapte s-a schimbat ora).

Ceea ce au găsit înăuntru a fost șocant. Atât adultul, cât și copilul, au fost găsiți spânzurați.

Procurorii au deschis un dosar pentru omor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au deschis un dosar penal pentru omor. Este vorba despre un dosar penal in rem, în cazul crimei urmate de sinucidere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. tt

    joi, 30.03.2023 at 08:06

    Un dezaxat. Cum poti sa spui ca-si (ca-ti) iubea copilul daca l-a omorat? Era de compatimit daca nu omora copilul, dar asa.. doar un nebun egoist. Decat sa-si stie copilul ca se bucura cu alt tata, mai bine il omoara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax