Connect with us
Publicitate

BLAJ

CRIMA de la Crăciunelu de Jos: Femeia care și-a înjunghiat mortal soțul a fost ARESTATĂ preventiv

Publicat

s

Femeia de 38 de ani din Crăciunelu de Jos care și-a înjunghiat mortal soțul a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, vineri după-amiaza. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba continuă cercetările în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma omorului.

Reamintim că joi seara, în jurul orei 23.00, femeia de 38 de ani și-a ucis soțul, cu o lovitură de cuțit.

Cei doi aveau împreună șase copii, adevăratele victime ale acestei tragedii. Copiii mai mici au fost duși la o soră de-a lor, căsătorită, iar unul dintre băieții mai mari a fost dus, vineri, la IPJ Alba pentru declarații. 

Scandalurile în această familie se țineau lanț, spun martorii, motivul principal fiind alcoolul.

Potrivit procurorulor, ”în noaptea de 14/15 martie, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, M.S.I, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la orele 00.50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

Citește mai multe detalii FOTO-VIDEO: Șase copii au rămas orfani de tată, după ce mama lor l-a ucis. Tragedie la Crăciunelu de Jos

Vineri după-amiaza, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a admis propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile a inculpatei M.S.I., înaintată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax