Connect with us
Publicitate

ABRUD

CRIMA de la Mogoș: Bărbatul care i-a tăiat capul fratelui său cu un topor, ARESTAT PREVENTIV

Publicat

inchisoare

Pamfil B., bărbatul de 65 de ani din Mogoș care și-a ucis fratele cu un topor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Magistrații Tribunalului Alba au admis cererea procurorilor, iar Pamfil va sta în arestul IPJ Alba, până în data de 19 septembrie, când anchetatorii vor putea cere prelungirea măsurii. 

Reamintim că joi, în jurul orei 14.00, bărbatul se afla în gopodăria din satul Poienile Mogoș, alături de fratele său, în vârstă de 71 de ani.

Atunci, pe fondul unor discuții contradictorii, Pamfil s-a enervat și s-a înarmat cu un topor, cu care și-a lovit fratele în jurul gâtului în mod repetat până l-a decapitat.

CITEȘTE ȘI: UPDATE CRIMĂ ȘOCANTĂ la Mogoș: Un bărbat i-a tăiat capul fratelui său cu toporul

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax