Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMA de la Mogoș: Bărbatul care i-a tăiat capul fratelului său cu un topor, condamnat la ani grei de închisoare

Publicat

topor scandal amenintare

Băișan Pamfil, bărbatul de 65 de ani din Mogoș, care și-a decapitat fratele de 71 de ani în urma unui scandal și-a primit pedeapsa. 

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare. Sentința a fost dată de magistrații Tribunalului Alba. 

Citește și  VIDEO/ CRIMĂ la Răhău. Momentul în care principalul suspect a fost prins

Fapta care a șocat comunitate din Mogoș s-a produs pe 20 august 2020. Atunci, potrivit procurorilor, ”în jurul orelor 14:00, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Poienile Mogoş, comuna Mogoş, jud. Alba, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul s-a înarmat cu un topor şi a lovit-o pe victimă, fratele său în vârstă de 71 de ani, în zona gâtului, în mod repetat, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa”.

CITEȘTE ȘI: UPDATE CRIMĂ ȘOCANTĂ la Mogoș: Un bărbat i-a tăiat capul fratelui său cu toporul

O zi mai târziu pe 21 august, bărbatul a fost arestat preventiv. Decizia judecătorilor Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară, Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 10 zile de la comunicare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 22.12.2020 at 13:06

    Ma voi sunteti sanatosi ? 12 ani pentru asa o crima sunt grei ? Asta dupa cinci ani e acasa si baga lemne in soba. Daca era vorba de tatal unui procuror nu scapa de 25 ani.Ala care l-a ucis pe Tar a luat 30 de ani si inca e inauntru. Justie, nu gluma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax