Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMA de la o cafenea din Sebeș: Cine era tânărul care a fost înjunghiat mortal pe terasa localului din localitate

Publicat

Adiță, victima crimei din Sebeș, avea doar 32 de ani şi locuia în comuna Pianu. Tânărul era căsătorit de doar 10 zile.

Adrian Ilie Bercuciu, zis Adiţă a murit la puţin timp după ce a fost înjunghiat în zona inimii cu un cuţit. Tânărul, care a lucrat în trecut ca și bodyguard, s-a căsătorit în data de 6 mai 2018. Soţia acestuia a postat miercuri pe reţeaua de socializare Facebook următorul mesaj: „Cu plecarea ta am pierdut tot. Te rog sa ma iei la tine soţul meu drag”. Gândurile soţiei sunt urmate de zeci de mesaje de condoleanţe.

Agresiunea a avut loc miercuri, în jurul orei 12:30, pe terasa unui local din Sebeș. Se pare că între acesta şi agresor a avut loc un conflict spontan provocat de neînţelegeri mai vechi dintre cei doi. Personalul medical ajuns la faţa locului nu i-a mai putut salva viaţa.

Citește și Autorul CRIMEI de la SEBEȘ s-a PREDAT la trei ore de la comiterea faptei. Urmează să fie audiat de procurori

Atacatorul de 37 de ani a fugit de la locul faptei, însă s-a predat după aproximativ trei ore la Poliţia municipiului Alba Iulia, unde a fost audiat până în cursul serii. Bărbatul acuzat de omor a fost reţinut, iar joi urmează să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Vezi și FOTO-VIDEO: CRIMĂ la Sebeş. Un tânăr de 32 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat, în plină stradă, de un bărbat

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax