Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crima de la Sălciua: Tânăr de 32 de ani trimis în judecată pentru OMOR. Riscă până la 20 de ani de închisoare

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

Bega Ioan Alin, suspectul principal în cazul crimei de la Sălciua, a fost acuzat și trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru omor. În luna octombrie, bărbatul a intrat în casa unui bătrân de 62 de ani și l-a omorât în bataie, cadavrul victimei fiind descoperit de către fratele acestuia o zi mai târziu.

Pentru faptele sale, tânărul de 32 de ani riscă între 10 și 20 de ani de închisoare cu executare. 

În noaptea de 8 spre 9 octombrie, Bega Ioan Alin, îmbibat bine de alcool și-a adus aminte de un conflict mai vechi cu un vecin și s-a dus la locuința acestuia.

Fără să stea pe gânduri acesta a intrat în locuința victimei, un bărbat de 62 de ani și a început să îl lovească cu capul și pumnii în zona feței și a toraceului.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ la Sălciua. Bărbat găsit mort în casă, de către fratele său. Un suspect a fost reținut

Luat prin surprindere de agresor, bărbatul nu a avut nicio șansă în fața valului de lovituri ce îi erau aplicate. În cele din urmă victima a căzut inconștientă la pământ, iar agresorul a ieșit din locuința acestuia.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit de fratele acestuia miercuri 10 octombrie,  la o zi distanță după atac.

Suspectul principal a fost prins repede de către organele legii și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au întocmit într-o lună de zile rechizitoriul, și pe data de 28 noiembrie, bărbatul a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat pe rolul instanței din Alba Iulia, neavând fixat încă un prim termen de judecată.

De asemenea pe 2 noiembrie, magistrații Tribunalului Alba au admis cererea de prelungire a arestării preventive a bărbatului, formulată de către procurori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax