Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMĂ la Sălciua. Bărbat găsit mort în casă, de către fratele său. Un suspect a fost reținut

Publicat

YouTube video

Un bărbat de 32 de ani din Sălciua de Jos a omorât în bătaie un consătean de 60 de ani. Îmbibat bine de alcool atacatorul și-a adus aminte de un conflict mai vechi și s-a dus la  locuința victimei. Acolo l-a lovit pe celălalt bărbat cu pumnii și cu capul în față și în piept până când acesta a căzut inconștient la pământ. Victima ar mai fi avut o șansă de supraviețuire, dacă ar fi fost găsit la timp, dar trupul neînsuflețit a fost descoperit de fratele său la o zi distanță de la atac. 

B.I.A de 32 de ani, din Sălciua de Jos, după ce ar fi băut bine în noaptea de 8 spre 9 octombrie și-a adus aminte de un conflict mai vechi cu un vecin.

CITEȘTE ȘI: Suspectul în cazul crimei de la Sălciua, ARESTAT preventiv. Decizie a Tribunalului Alba

Fără să stea pe gânduri acesta a intrat în locuința victimei, un bărbat de 62 de ani și a început să îl lovească cu capul și pumnii în zona feței și a toraceului.

Luat prin surprindere de agresor, bărbatul nu a avut nicio șansă în fața valului de lovituri ce îi erau aplicate. În cele din urmă victima a căzut inconștientă la pământ, iar agresorul a ieșit din locuința acestuia.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit de fratele acestuia mierucri, 10 octombrie,  la o zi distanță după atac.

La scurt timp după descoperirea crimei, polițiștii l-au identificat și reținut pe agresor.

Potrivit unor surse din anturajul victimei, sursa conflictului mai vechi dintre cei doi ar fi o idilă cu o femeie.

Joi dimineață agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru cercetări.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care în cursul zilei de joi vor propune arestarea preventivă a bărbatului, acesta fiind suspect de omor.

”În cauză se efectuează acte de urmărire penală sub aspectul infracțiunii de omor, constând în aceea că suspectul a pătruns fără drept în locuința părții vătămate, și cu ajutorul pumnilor, i-a aplicat mai multe lovituri, cauzându-i un politraumatism abodminal, care a condus la decesul victimei”, a declarat pentru Alba24, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Stelian Cioca.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax