Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crima de la Sibiu: Cercul suspecților în cazul morții lui Adrian Kreiner a fost restrâns. Precizările procurorilor

Publicat

Crima de la Sibiu: Procurorii din Sibiu au adus precizări legate de investigațiile privind dosarul morții omului de afaceri Adrian Kreiner. 

Aceștia spun că nu au fost efectuate percheziții până acum, iar cercul suspecților a fost restrâns.

De asemenea, confirmă că imaginile în care apar trei suspecți cu cagule, care au apărut în spațiul public, erau deja la dosarul cauzei.

Precizările procurorilor din Sibiu în dosarul crimei – comunicat de presă:

”Prim procuror adjunct Mihaela Ruginosu, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, este împuternicită să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din mun. Sibiu. La acest moment urmărirea penală se desfăşoară „in rem”, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană.

A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori.

În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor.

Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei.

Contrar celor vehiculate în mass-media, până în prezent în cauză nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară şi nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor.

La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români.

În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie”.

Procurorul criminalist beneficiază de sprijinul unei echipe constituite din lucrători de poliţie extinse și cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Crima de la Sibiu: Om de afaceri ucis după un jaf în locuință

Reamintim că omul de afaceri Adrian Kreiner în vârstă de 50 de ani din Sibiu, a fost atacat de hoți în propria casă și a decedat la spital.

Vezi și Om de afaceri din Sibiu, în comă la spital după ce a fost atacat de hoți, în propria casă. Are o firmă cu punct de lucru în Alba

Trei bărbaţi cu cagule pe feţe au furat ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro din casa acestuia.

Deocamdată atacatorii nu au fost prinși. Adrian Kreiner era patronul unei firme din Sibiu. Firma acestuia vea punct de lucru la Cugir, în județul Alba.

Potrivit unor surse din anchetă, fiica lui Adrian Kreiner ar fi asistat la scenele de groază din timpul omorului. Ea a fost amenințată și cu pistolul.

În același timp, iubita afaceristului stătea ascunsă în dulap și auzea tot ce se întâmplă. De acolo ar fi sunat la Poliție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax