Connect with us
Publicitate

CUGIR

Om de afaceri din Sibiu, în comă la spital după ce a fost atacat de hoți, în propria casă. Are o firmă cu punct de lucru în Alba

Publicat

Un om de afaceri din Sibiu a ajuns în comă la spital, după ce a fost atacat în propria casă, de către trei persoane. Acesta deține o firmă ce are punct de lucru și la Cugir, în județul Alba.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu face cercetări în acest caz privind tentativă la omor calificat şi două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Lovit cu violență în propria casă

Potrivit anchetatorilor, în 6 noiembrie 2023, în jurul orei 2.30, ”trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori, care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare”.

Cei trei au furat din casă mai multe ceasuri de valoare.

Momentul atacului

”La momentul comiterii faptelor, în locuință se mai aflau partenera de viaţă a proprietarului, care dormea şi fiica acestuia, în vârstă de 23 de ani.

Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Bărbatul, în stare gravă la spital

Bărbatul, în vârstă de 50 ani, se află internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, potrivit sursei citate.

Conform reprezentanţilor spitalului, bărbatul bătut în cursul nopţii este în comă profundă, fiind adus la unitatea medicală inconştient, după un stop cardio-respirator resuscitat la faţa locului unde a fost găsit, potrivit Agerpres.

Se fac cercetări pentru identificarea autorilor, mai precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Vezi și Decizie finală, în cazul jafului ca în filme, de la casa unui patron din Alba. Ce pedepse au primit spărgătorii

Procurorul criminalist beneficiază de sprijinul lucrătorilor de poliţie (IPJ Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale) şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu.

Om de afaceri cunoscut la nivel local

Victima este un cunoscut om de afaceri local, având investiții în mai multe domenii de activitate, inclusiv în piața de crypto, notează sibiuindependent.ro

Potrivit sursei citate, hoții ar fi furat din seif și o sumă mare de bani. Aceștia ar fi dezactivat sistemul de alarmă și supraveghere al vilei și au legat câinii de pază.

Bărbatul, A. K., este fondatorul unei firme deschise la Sibiu, în 2005. Aceasta are punct de lucru și la Cugir (operațiuni tratamente termice).

foto: sibiuindependent.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax