Connect with us
Publicitate

BLAJ

CRIMA din Blaj: Cei doi tineri care au omorât în bătaie un bărbat, TRIMIȘI în judecată. Victima încă nu a fost identificată

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Cei doi tineri din Blaj care au bătut cu bestialitate un bărbat ce ulterior a decedat din cauza rănilor suferite au fost trimiși în judecată.

Dosarul în care V. C. Daniel de 19 ani și M.D.D de 16 ani vor fi judecați pentru omor a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Alba în data de 28 octombrie, dar momentan nu a primit un prim termen de judecată. 

Cauza în sine este una rară pe rolul instanțelor de judecată din Alba deoarece nici la momentul actual identitatea bărbatului omorât nu a fost încă descoperită, persoana ucisă fiind trecută ca ”victimă neidentificată”.

Ce s-ar fi întâmplat în noaptea de 5 spre 6 septembrie, în zona centrală din Blaj 

Prima dată bărbatul a fost zărit în noaptea crimei, în Crăciunelu de Jos, unde cu ultimul leu pe care îl avea la el și-a cumparat un corn de la un magazin. Cei aproximativ șase kilometri până la Blaj i-a parcurs pe jos.

Potrivit surselor alba24.ro, bărbatul omorât a ajuns în Blaj în jurul orei 00.00, după care a mers către parcul din localitate.

Cei doi tineri, care ar fi plecat de la o petrecere ar fi mers după țigări și alcool.

CITEȘTE ȘI: ”Filmul” CRIMEI din Blaj: Necunoscut omorât în bătaie, de un minor și un tânăr din localitate. Suspecții, REȚINUȚI

În parcul din Blaj s-au intersectat cu bărbatul de 40 de ani, care până acum a rămas neindentificat. În urma unor discuții contradictorii, între cei trei a început o altercație.

Mai exact, cei doi tineri l-ar fi lovit pe acesta până a căzut la pământ, iar după i-au aplicat mai multe lovituri. Potrivit unor surse medicale, bărbatul a avut în urma loviturilor primite, mai multe organe afectate ( pancreas, rinichi).

Victima ar fi fost bătută de cei doi timp de șase minute.

După ce l-au bătut, cei doi tineri s-au făcut nevăzuți.

Bărbatul ar fi fost descoperit, de un cetățean care se întorcea de la lucru, în jurul orei 2.00. Acesta a sunat la 112, iar când echipajul medical a ajuns la fața locului, bărbatul se afla deja în comă.

Asupra sa nu au fost găsite documente, ci în bunzunare avea doar câteva chiștoace de țigări.

Se ia în calcul varianta ca cel decedat să fie un om al străzii venit dintr-un alt județ în Blaj.

CITEȘTE ȘI: Detalii șocante în cazul CRIMEI din Blaj: Bărbatul a fost bătut timp de 6 minute. Cei doi tineri i-au rupt mai multe organe

Bărbatul a ajuns în comă de gradul IV la Spitalul din Blaj, dar era într-o stare foarte gravă. A fost intubat și trimis de urgență la Târgu Mureș, dar leziunile erau atât de grave încât a decedat pe drum.

Când a ajuns la spital, ochii bărbatului nu mai puteau fi văzuti din cauza traumelor de la nivelul feței. Cel mai probabil a fost lovit când era la pământ cu picioarele în față.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax