Connect with us
Publicitate

BLAJ

Detalii șocante în cazul CRIMEI din Blaj: Bărbatul a fost bătut timp de 6 minute. Cei doi tineri i-au rupt mai multe organe

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Detalii șocante ies la suprafață în cazul crimei de la Blaj. Cei doi tineri, V.C.Daniel de 19 ani și M.D.D de 16 ani, au dat dovadă de o cruzime și o violență ieșită din comun, când l-au bătut timp de 6 minute (potrivit surselor din achetă) pe bărbatul de 40 de ani, care a decededat din cauza multiplelor traume suferite. 

Mai exact, cei doi l-au lovit cu bestialitate cu pumnii și când era pe jos cu picioarele până i-au cauzat rupturi de splină, pancreas și rinichi și automat o hemoragie internă puternică.

Când a ajuns la spital, ochii bărbatului nu mai puteau fi văzuti din cauza traumelor de la nivelul feței. Cel mai probabil a fost lovit când era la pământ cu picioarele în față.

CITEȘTE ȘI: ”Filmul” CRIMEI din Blaj: Necunoscut omorât în bătaie, de un minor și un tânăr din localitate. Suspecții, REȚINUȚI

Identificarea victimei este foarte grea, deoarece până acum nimeni nu a sesizat nicio dispariție. Și mai greu este de idenfiticat traseul acestuia.

Prima dată bărbatul a fost zărit în noaptea crimei, în Crăciunelu de Jos, unde cu ultimul leu pe care îl avea la el și-a cumparat un corn de la un magazin.

După a parcurs șase kilometri până în Blaj unde avea să își găsească sfârșitul.

CITEȘTE ȘI: CRIMA de la BLAJ: Cei doi suspecți reținuți sunt cercetați pentru omor și tulburarea liniștii publice. Detalii de la Parchet

Sursele alba24.ro, susțin că bătaia a pornit de la un confilict spontan, între cei trei, momentan fiind incert cum a început scandalul.

Bărbatul a ajuns în comă de gradul IV la Spitalul din Blaj, dar era într-o stare foarte gravă. A fost intubat și trimis de urgență la Târgu Mureș, dar leziunile erau atât de grave încât a decedat pe drum.

CITEȘTE ȘI: CRIMA din Blaj: Cei doi tineri care au omorât în bătaie un necunoscut au fost ARESTAȚI PREVENTIV

Momentan cei doi tineri au fost arestați preventiv, dar decizia de la Tribunalul Alba nu este definitivă și poate fi încă atacată la Curtea de Apel Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax