Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMA din Blocul M3: Martor important în procesul lui Mihai Pandelea. Urmează noi audieri care pot influența decizia instanței

Publicat

mihai pandelea, criminalPrimul martor important în procesul lui Mihai Pandelea a fost audiat luni. Acesta a fost întrebat dacă își menține declarații făcute în luna februarie, în care povestea cum s-a întâlnit cu inculpat, imediat după săvârșirea crimei. Apărătorii lui Pandelea cer audierea a încă doi martori pentru a stabili comportamentul acestuia înainte și după uciderea Alinei Tănăsie.

Pandelea și-a recunoscut fapta și a povestit cum i-a aplicat 25 de lovituri de cuțit tinerei la care a apelat de mai multe ori pentru a întreține raporturi sexuale, însă avocatul său cere audierea de noi martori.

Persoana cu care autorul crimei s-a întâlnit imediat după comiterea faptei a fost audiată la înfățișarea de luni, 26 septembrie. Martorul a povestit cum s-a întâlnit cu Pandelea, care avea un comportament ciudat, fiind agitat.

„Inculpatul a ieşit din casă, iar în timp ce se deplasa pe strada Vasile Goldiş, cu intenţia de a ascunde bunurile, s-a întâlnit cu martorul … – un prieten, căruia i-a spus că „se plimbă de nebun” întrucât este necăjit că divorţează, spunând că merge la părinţi, martorul însoţindu-l.

Inculpatul arată că martorul l-a întrebat despre conţinutul celor două plase, iar acesta i-a spus că sunt haine pe care le duce la părinţi.

Ajunşi în faţa blocului …, situat pe strada …. (unde locuiesc părinţii inculpatului), inculpatul i-a spus martorului că nu are cartelă pentru a intra în bloc şi se va întoarce în garsonieră, despărţindu-se de acesta în apropierea Băncii Transilvania de pe Bulevardul Transilvaniei.

În continuare inculpatul s-a deplasat pe Bulevardul Transilvaniei unde a aruncat la un tomberon bluza lui, apoi pe strada Arnsberg a aruncat cuţitul mic, cardul pe care l-a rupt în mai multe bucăţi, cele trei telefoane şi tableta sustrase, în mai multe guri de canal”, scrie în rechizitoriu.

Potrivit martorului, Pandelea avea un comportament agresiv obișnuia să își lovească soția, chiar și public.

Alți doi martori au fost chemați la audieri, dar, fiind plecați în străinătate, s-a cerut audierea unor noi persoane.

VEZI: Rechizitoriul CRIMEI din Blocul M3: Motivul halucinant pentru care tânăra de 23 de ani a fost omorâtă. Pandelea și-a premeditat fapta

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax