Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMA din SEBEŞ: Tânărul care şi-a omorât iubita cu lovituri de cuţit şi topor, REŢINUT de procurori. Va fi prezentat instanţei pentru arestare

Publicat

arestat_catuse Tânărul de 28 de ani din Sebeş care şi-a omorât iubita cu lovituri de cuţit şi topor, în noaptea de marţi spre miercuri a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Ilie Şamu s-a prezentat singur la poliţie, miercuri dimineaţa, şi a mărturisit fapta.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorii au dispus luarea măsurii preventive a reţinerii suspectului Ș. I., pe o durată de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

În noaptea de 20/21 ianuarie, în timp ce se afla la reședința din municipiului Sebeș, profitând de faptul că concubina sa, victima Z.M.G. dormea pe un pat alături de cei doi copii minori ai săi, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit în zona gâtului și mai multe lovituri în zona capului cu un topor metalic, cauzându-i leziuni care au condus la deces, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Tribunalul Alba va fi sesizat pentru propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, transmit procurorii.

Citeşte şi UPDATE CRIMĂ ȘOCANTĂ la Sebeș: Tânără de 21 de ani, UCISĂ cu toporul în fața copiilor ei, de concubin

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost orbit de gelozie, după ce a surprins-o pe fată în timp ce trimitea mesaje unui alt bărbat. Tânăra a fost omorâtă în prezenţa celor doi copii ai ei, de 2 ani, respectiv 3 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax