Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMĂ în Alba: Un bărbat ar fi fost ucis de iubitul unei nepoate a acestuia. Agresorul a fost prins de poliție

Publicat

O crimă s-a petrecut în județul Alba, miercuri, 10 aprilie 2024. Din câte se pare, un bărbat de 53 de ani ar fi fost ucis de un tânăr de 29 de ani. 

Crima s-ar fi produs în localitatea Sâncel, iar fapta a fost anunțată prin 112. 

Potrivit surselor alba24.ro, suspectul ar fi iubitul uneia dintre nepoatele bărbatului ucis. Marți seara victima a fost văzută la magazinul din localitate de mai multe persoane.

Potrivit surselor alba24.ro acesta era un om liniștit, care lucra cu ziua în localitate. De asemenea pe corpul bărbatului ar exista și urme de cuțit.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 aprilie 2024, în jurul orei 06.50, polițiștii din Blaj au fost sesizați, printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani, din localitatea Sâncel, județul Alba ar fi fost victima unei infracțiuni săvârșite cu violență.

Trupul bărbatului prezenta urme de violență

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că bărbatul era decedat în locuința sa, pe cadavru fiind identificate urme de violență.

Din primele cercetări, a rezultat că, în seara zilei de 9 aprilie 2024, în jurul orei 23.00, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul ar fi fost agresat de un tânăr de 29 de ani, din localitatea Fărău, județul Alba.

Suspectul a fost prins de poliție

În urma activităților desfășurate, cu operativitate, de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea faptelor cu violență a fost identificată pe raza localității Iclod, județul Alba, fiind condus la sediul poliției.

Întrucât există suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 10.04.2024 at 13:01

    No stai liniştit, că după vreo cinci-şase ani te dau ăştia afară din penetenciar, că nu au locuri. Poate chiar mai iute. C-aşa-s legile PSD-iste, te scapă iute de orice infracţiune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax