Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE FOTO: CRIMĂ la Blaj. Un tânăr de 24 de ani a fost ucis cu violență. Suspectă este concubina acestuia

Publicat

Crimă la Blaj. Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, iar principala suspectă a polițiștilor este concubina sa, mai în vârstă cu 9 ani.

UPDATE 1:

Din primele informații, se pare că tânărul a fost lovit cu un obiect contondent. Cercetarea este în desfășurare. Deocamdată nu fost stabilit motivul crimei.

UPDATE 2: 

Se pare că tânărul ar fi fost lovit cu brutalitate cu un obiect contondent în zona capului și lăsat să agonizeze. Femeia ar fi sunat într-un târziu la 112.

În urma leziunilor suferite, victima a decedat în timpul transportului cu ambulanța spre Spitalul Municipal Blaj.

CITEȘTE ȘI: Urmările dramatice ale crimei de la Blaj: Doi gemeni în vârstă de un an au rămas fără părinți. DGASPC Alba nu a fost sesizată

Cei doi tineri aveau împreună doi gemeni de numai un an.

Se pare că familia fetei de 33 de ani nu ar fi fost de acord cu relația dintre aceștia din cauză că băiatul ar fi avut o situație financiară mai dificilă.

Știrea inițială

„În această dimineață, IPJ Alba a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani, din Blaj, ar fi fost victima unei fapte cu violență în urma căreia și-a pierdut viața.

Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor.

Cercetarea la fața locului se efectuează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor” au transmis polițiștii.

Revenim cu detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax