Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Suspectul în cazul crimei de la Sălciua, ARESTAT preventiv. Decizie a Tribunalului Alba

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

 Magistrații Tribunalului Alba au admis joi cererea de arestare preventivă a suspectului în cazul crimei de la Sălciua. Decizia va fi pusă în practică de vineri 12 octombrie, deoarece bărbatul la ora actuală încă se află reținut pentru 24 de ore, reținere care a fost luată față de acesta joi dimineață. 

Magistrații Tribunalului Alba au admis joi cererea de arestare preventivă a lui B.I.A de 32 de ani suspect în cazul crimei de la Sălciua.

„În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 4 lit. e Cpp ?i art. 223 alin. 2 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului B.I.A. … pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.10.2018 până la data de 10.11.2018, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cpp. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 Cpp suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu va fi virată în contul Baroului Alba din fondurile Ministerului Justiției, urmând a rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 11.10.2018, ora 17:10”, se precizează în soluția pe scurt dată de magistrații Tribunalului Alba.

B.I.A. în noapte de 8 spre 9 octombrie, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice, ar fi omorât în bătaie un consătean de 60 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi dintre cei doi.

CITEȘTE ȘI:  CRIMĂ la Sălciua. Bărbat găsit mort în casă, de către fratele său. Un suspect a fost reținut

Magistrații Tribunalului Alba au admis cererea de arestare preventivă făcută de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Inculpatul va fi arestat preventiv din data de 12 octombrie, pentru 30 de zile, deoarece el momentan se află reținut pentru 24 de ore pentru cercetări.

B.I.A de 32 de ani, din Sălciua de Jos, după ce ar fi băut bine în noaptea de 8 spre 9 octombrie și-a adus aminte de un conflict mai vechi cu un vecin.

Fără să stea pe gânduri acesta a intrat în locuința victimei, un bărbat de 62 de ani și a început să îl lovească cu capul și pumnii în zona feței și a toraceului.

Luat prin surprindere de agresor, bărbatul nu a avut nicio șansă în fața valului de lovituri ce îi erau aplicate. În cele din urmă victima a căzut inconștientă la pământ, iar agresorul a ieșit din locuința acestuia.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit de fratele acestuia miercuri, 10 octombrie, la o zi distanță după atac.

 La scurt timp după descoperirea crimei, polițiștii l-au identificat și reținut pe agresor.

Potrivit unor surse din anturajul victimei, sursa conflictului mai vechi dintre cei doi ar fi o idilă cu o femeie.

Decizia Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată de către inculpat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax