Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medicul Cristian Barbonţa, în locul lui Daniel Breaz, pe postul de consilier local. Validarea a fost făcută în şedinţa CL Alba Iulia de vineri

Publicat

Actualul rector a Universităţii „1 Decembrie 1989” Alba Iulia, Daniel Breaz, a părăsit funcţia de consilier local al municipiului, în favoarea medicului Cristian Barbonţa, care a fost nominalizat din partea PSD să preia postul în legislativul albaiulian.

Daniel Breaz nu mai poate continua să ocupe funcţia în Consiliul Local Alba Iulia, deoarece se află în incompatibilitate, odată cu obţinerea conducerii universităţii albaiuliene, în data de 8 martie.

Locul acestuia a fost luat de medicul chirurg Cristian Barbonţa, care va face parte din comisia CL de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe, servicii publice şi comerţ.

Cristian Gelu Barbonţa a fost managerul Spitalului Judeţean Alba în perioada 2001-2005 şi şef Secţie Chirurgie Generală în cadrul aceleiaşi unităţi medicale.

Este absolvent al UMF Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca, instituţia la care a susţinut şi doctoratul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adi

    miercuri, 28.03.2012 at 11:47

    Felicitari Cristi ! Un medic de nota 20 ! Un manager de exceptie si un Om de mare caracter !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax