Connect with us
Publicitate

SPORT

GALERIE FOTO:Baschet: CS Universitatea s-a impus în derby-ul cu Universitatea Cluj

Publicat

”Studentele” albaiuliene au susținut, miercuri seară, penultimul examen din acest sezon competițional. Fetele pregătite de trio-ul George Lăncrănjan, Nicușor Marcu și Valentin Urian s-au impus, miercuri seara, în fața rivalei, Universitatea Cluj. Scorul final 70-60 (pe sferturi, 22-18, 16-18, 18-3, 14-21) a făcut deliciul publicului prezent la derby-ul pentru ocuparea locului nouă.

George Lăncrănjan a fost foarte încântat de evoluția fetelor, acesta declarându-se surprins de distanța la care a câștigat echipa pe care o pregătește. ”A fost un meci bun, nu mă așteptam să fie o diferență așa de mare, mulțumim spectatorilor, care au fost al șaselea jucător. Am un mic regret, pentru că nu am reușit să ne clasăm mai sus”, a declarat, la finele jocului, antrenorul principal CS Universitatea LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

Cea mai bună marcatoare de pe teren a fost Luiza Voinea, cu 19 reușite, urmată de: Alexandra Uiuiu – 14,  Volha Tămărgeanu – 11, Silvia Grădinaru – 10,  Adina Pop – 5, Oana Precup – 4,  Elena Dincă – 3, Corina Ceaușu – 2,  Carmen Negru – 1 și Bianca Voica – 1. ”Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că nu ne-am apărat în primele două sferturi, în repriza a treia am muncit mai mult și ne-am distanțat. Trebuia să atingem alt obiectiv, locul nouă… . Sincer, nu știu dacă voi continua la Alba Iulia, chiar nu știu”, a declarat Luiza Voinea.

Pauză de șase luni pentru baschetul românesc

Federația Română de Baschet a luat o decizie cu care a reușit să supere pe toată lumea. Șefii de la FRB au decis să nu mai continue campionatul de baschet, printr-un nou turneu play-out și să încheie sâmbătă. ”E o decizie relativ proastă, dacă tot știau că nu se ține play-out-ul, nu trebuia să fim presați cu etapele, pentru că am jucat miercuri-sâmbătă. Cu siguranță că pauza le va afecta forma sportivelor”, a mai spus George Lăncrănjan.

CS Universitatea va susține un nou test în compania formației CSM Oradea. Disputa dintre cele două combatante va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00.

[nggallery id=52]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax