Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna, „reactivată”. Jucătorii au fost chemaţi la antrenamente

Publicat

După ce toată lumea a cântat prohodul echipei din Zlatna, se pare că oficialii formaţiei de pe ”malul Ampoiului” și cu Ștefan Fogoroși s-au înțeles pentru plata sumei restante către antrenorul albaiulian. Acesta și-a primit, luni seară, o parte din suma datorată de CS Zlatna (sumă cifrată la 100 de milioane de lei vechi), în vreme ce a doua tranșă va fi achitată în vara acestui an.

Și fotbaliștii au fost chemați la antrenamente. ”Am fost chemați la antrenamente miercuri, e bine că CS Zlatna nu se desființează”, a declarat Ovidiu Barna, portarul grupării CS Zlatna. Deși jucătorii nu duceau lipsă de oferte, aceștia au fost întorși din drum și vor reveni miercuri la echipa din Zlatna.

Partida de marți cu Gloria II Bistrița va fi reprogramată, iar CS Zlatna își va continua parcursul în eșalonul terț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. anonim

    joi, 05.05.2011 at 12:32

    oficial zlatna este exclusa din liga 3

  2. ing.....i.

    sâmbătă, 07.05.2011 at 15:49

    OFICIAL DA ,DACA NU ERA EUROPA ALBA IULIA ,CARE ASTFEL SI-A ASIGURAT UN LOC IN ESALONUL TERT. Ceea ce nu stiu multa lume , bani iau fost achitati lui Fogorosi de cei de la europa urmand ca el sa preia echipa din vara dupa ce va fuziona cu zlatna,asa ca baieti cei ce jucati la europa nu va mai omorati in teren ca au grija sefii de loc in esalonul 3 si de majoritatea dintre voi nu va mai fi nevoie,ca la zlatna sunt destui jucatori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax