Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia a promovat în Diviza A la șah. Ce jucători au făcut parte din lotul care a adus victoria la Sibiu

Publicat

În acest weekend, Sibiul a fost gazda Diviziei B la șah – Seria Centru. CSM Unirea Alba Iulia a reușit promovarea în Divizia A, după un parcurs fără greșeală – 3 victorii în cele 3 meciuri disputate! Clasându-se pe locul 1, CSM Unirea are dreptul de participare în Divizia A 2025. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de CSU Sibiu, respectiv CS Chimia Oraș Victoria.

Lotul a fost compus din Sfârlog Tudor, Tarciuc Ianis, Câmpean Radu, Macarie Maia, Ciulea Radu, Furdui David, căpitan Costachi Mihnea.

CSM Unirea Alba Iulia s-a prezentat cu două echipe la această competiție, lucru care confirmă încă o dată tradiția șahistă a orașului nostru.

Echipa a doua a fost formată în mare parte din juniori, ca un concurs de pregătire împotriva adversarilor mai experimentați. Componența echipei: Teodorescu Răzvan, Simina Alexandru, Crețu Eduard, Măcăleț Alexandru, Alexa Vasile, Mezofii Andrei, Mezofii Alexandru, Grădinaru Andra.

În urmatoarea perioadă, județul Alba va fi gazda mai multor competiții majore de șah. Pe 2 și 9 noiembrie se vor desfășura concursuri pentru copii și juniori în Alba Iulia, iar în perioada 18-24 noiembrie, Sebeșul va fi gazda Campionatului Internațional al României.

Circuitul Romanian Grand Prix se va încheia, la fel ca în anii precedenți, cu marea finală de la Alba Iulia. Pasionații de șah îi vor putea urmări în acțiune pe marii maeștri la Hotel Transilvania pe 25 si 26 noiembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate