Connect with us
Publicitate

BLAJ

CSM Volei Alba Blaj se întărește pentru grupele Ligii Campionilor. Paula Partnoi, noua achiziție a clubului din „Mica Romă”

Publicat

CSM Volei Alba Blaj continuă campania de achiziții pentru noul sezon și semnează cu tânăra voleibalistă Paula Partnoi.

După Nneka Onyejekwe și Isidora Kockarević, Campioana României mai bifează un transfer.

Sportiva din București în vârstă de 19 ani, Paula Partnoi revine în România după două sezoane la Vollero Zurich, în Elveția, și semnează cu CSM Volei Alba Blaj.

Campioană a Elveției în 2021 cu Vollero Zurich, sportiva de 186 de centimetri a mai evoluat sub comanda principalului Blajului, Stevan Ljubicic, pe când acesta pregătea formația bucureșteană, Dinamo.

Paula Partnoi, echipa națională – foto: Facebook/ Federatia Romana de Volei

Alături de Dinamo București, Paula a obținut medalii de bronz și argint în Divizia A1 Feminin, în 2019/2020, respectiv 2020/2021. Tot în sezonul 2020/2021, Partnoi a devenit vicecampioană a Cupei României cu Dinamo.

Paula Partnoi încă nu a debutat într-o partidă oficială pentru Echipa Națională de Senioare a României, reprezentându-și până acum țara numai la nivelul selecționatelor de juniori.

Totuși, aceasta a fost convocată, săptămâna trecută, la lotul național al României, care se pregătește, la Blaj, în vederea participării la turneul final al Campionatului European.

Pe lângă cele trei noi achiziții, CSM Volei Alba Blaj a mai anunțat până acum prelungirea colaborărilor cu Iarina Axinte, Andra Cojocaru și Raisa Ioan.

foto: Facebook/ Federatia Romana de Volei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax