Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSV Alba-Blaj debutează în campionatul intern de volei. Primul meci, sâmbătă, în Sala din Parcul „Avram Iancu” din Blaj

Publicat

Nou-înfiinţata echipă a judeţului Alba, CSV Alba-Blaj va debuta pe data de 1 octombrie în Divizia A2, într-un meci ce va avea loc pe teren propriu, cu începere de la ora 12.00, la sala din Parcul „Avram Iancu”.

CSV Alba-Blaj va întâlni, în prima rundă a seriei vestice, pe CSM Codlea.

Pentru sezonul care începe, antrenorul Alexandru Man se va putea baza pe următorul lot de jucătoare: Valentina Rusu, 28 ani (a mai evoluat la: CSU Medicina  Târgu Mureș, Penicilina Iași, Știința Bacău și CCMU Craiova); Alina Covrig, 26 ani (a mai evoluat la Unic Piatra Neamț și Pro Volei Botoșani); Oana Duță 23 ani (a mai evoluat la Rapid București, Știința Bacău, Universitatea Cluj, Pro Volei Botoșani); Roxana Lupu, 28 ani (a mai evoluat la Știința Bacău, Universitatea Cluj, ProVolei Botoșani); Alexandra Ciontoș, 24 ani (a mai evoluat la Universitatea Cluj); Melinda Dobeș, 23 ani (a mai evoluat la Universitatea Cluj); Andreea Dițulescu, 24 ani (a mai evoluat la Știința Bacău) – căpitan; Laura Mastahac, 31 ani (a mai evoluat la Unic Piatra Neamț și Pro Volei Botoșani); Andreea Resiga, 19 ani (a mai evoluat la CSȘ Deva); Sorina Mocanu 15 ani (a mai evoluat la CSȘ Turda); Alexandra Biriş, 15 ani (a mai evoluat la CSȘ Toplita); Ioana Voda, 15 ani (a mai evoluat la CSȘ Topliţa); Ramona Rus, 15 ani (a mai evoluat la CSȘ Blaj).

”Nivelul la care se va juca volei în sala de la Blaj va fi unul ridicat. Nu putem vorbi de adversari ușori sau grei, însă cu siguranță vrem să avem cel mai important rol din seria vestică, având ca obiectiv accederea în faza următoare. Din acest motiv, vrem să câştigăm tot până în iarnă”, a declarat antrenorul Alexandru Man.

CSV Alba Blaj se va  confrunta în Faza I a Diviziei A cu următoarele echipe: CSM Codlea, CNE CSS2 Baia Mare, CSM Târgoviște, CSU Medicina CSȘ Târgu Mureș, Govora BNMB Râmnicu Vâlcea şi CSU LPS Bihorul Oradea.

”Tratăm cu seriozitate începutul de campionat având ca obiectiv accederea în prima ligă. Ca orice debut, nu ne așteptăm să fie ușor însă având în vedere că ne-am pregătit riguros vom aborda fiecare etapă pentru maximum de puncte. Îi așteptăm pe toți blăjenii iubitori de sport în sala din Parcul Avram Iancu să vadă o competiție deosebit de spectaculoasă care sunt sigur îi va încânta”, a declarat Sergiu Ștefănescu președintele Clubului CSV Alba Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax